Първоначално изпратено от misanthrope
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivasilev1 Разгледай мнениеАко трябва да сме точни за периода юни-септември активите на ПИБ се свиват с близо половин милиард лева. Само за сравнение ще добавя, че през същия период на миналата година банката е реализирала ръст от около 200 млн.лв. Всеки да си прави изводите.
Днес видях билборд на ПИБ, който гласи Ние ще останем завинаги с вас, но картинката ме озадачи - космонавт на Луната - не знам как да го обесня - ще ходят ли някъде, на небето ли, другъде ли?!
Иначе всяко нещо си има край, вкл. моята лИбов към ПИБLast edited by X_Y; 07.11.2014, 15:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениети активите са се свили с няколко стотин милиона де. Иначе аз все още чакам 2.40 за да пазарувам тук
Днес видях билборд на ПИБ, който гласи Ние ще останем завинаги с вас, но картинката ме озадачи - космонавт на Луната - не знам как да го обесня - ще ходят ли някъде, на небето ли, другъде ли?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениети активите са се свили с няколко стотин милиона де. Иначе аз все още чакам 2.40 за да пазарувам тукLast edited by Iblis; 07.11.2014, 15:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе с лошо за феновете
Аз съм фен , но не и сляп и глух
Нямам акции тук за момента.
http://www.investor.bg/companies/FIB/view/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНе е проблем ама чака от държаватаhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеЕ, нали тия от Бейн им писаха план как да се върне подкрепата, който го внесоха в ЕК. Имали са време да видят каква е ситуацията обстойно в банката. Както казва и самият Каролев подобна подкрепа се отпуска за 3 години, а ако банките са в тежко състояние може да достигне и 5 години. След проверката са заложили 18 месеца. Два пъти по-кратък срок от стандартния. А е видно, че и ПИБ почват да ги връщат вече. Не виждам за смисъл от тази дискусия
Дано да ги върнат в обявения срок.Информацията от Каролев чакаме да бъде потвърдена официално, за да я приемем като достоверна.Винаги има смисъл от дискусия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКредитният портфайл не е бил обследван кредит по кредит, а е хвърлено едно око на отчета подаван към БНБ.Всичко е било ОК и от ЕК са разрешили държавна помощ. С КТБ не се случиха така нещата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЧе е кратко - кратко е. Че е ясно - не съм сигурен.
Този човек явно допълва доходи с PR на банки с проблеми. Какви глупости изговори за спасяване на КТБ, чак го съжалих.
Иначе, по темата, първата от опорните точки е пълна лъжа. Кога точно е бил одита от ЕК, след който са разрешили държавна помощ? В събота или неделя на онзи уикенд, когато искаха да обявят банкова ваканция? Или в понеделник сутринта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЧе е кратко - кратко е. Че е ясно - не съм сигурен.
Този човек явно допълва доходи с PR на банки с проблеми. Какви глупости изговори за спасяване на КТБ, чак го съжалих.
Иначе, по темата, първата от опорните точки е пълна лъжа. Кога точно е бил одита от ЕК, след който са разрешили държавна помощ? В събота или неделя на онзи уикенд, когато искаха да обявят банкова ваканция? Или в понеделник сутринта?
Аз съм фен , но не и сляп и глух
Нямам акции тук за момента.Last edited by X_Y; 07.11.2014, 11:01.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕто го оригиналът на Каролев от неговата фейсбук страница. Кратко и ясно.
https://www.facebook.com/vladimir.ka...03019391306172
Иначе, по темата, първата от опорните точки е пълна лъжа. Кога точно е бил одита от ЕК, след който са разрешили държавна помощ? В събота или неделя на онзи уикенд, когато искаха да обявят банкова ваканция? Или в понеделник сутринта?Last edited by X_Y; 07.11.2014, 11:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеГоляма е докато не намериш с какво да си го допълниш, а за такава банка това не е проблем да си го попълни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТо когато работиш на 1/10 ливъридж и ти паднат пасивите с 5%, а не можеш да си свиеш активите това си е наистина доста голяма работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕгати ужаса.Спад с 5%и дада, държавните пари...
Ще видим на 4 декември колко ще откъснат от едни 3,7 милиарда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНапример спада от 300 милиона на депозититеи дада, държавните пари...
Ще видим на 4 декември колко ще откъснат от едни 3,7 милиарда.
Коментар
Коментар