Първоначално изпратено от LaCosta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
We are happy to announce that DRONAMICS is launching the first 3 droneport locations that will service our network in Germany! The 3 airports announced today are Paderborn-Lippstadt, Rostock–Laage and Weeze, servicing a total of 12.7 million people within 1-hour drive of the airports and will serve as the first German droneports unlocking this key market for us.
For more details make sure to check out the full announcement:
https://lnkd.in/daYwG3u
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Мисля че Мечка Стръвница в друга тема обясни как смята бъдещи p/e :
брой акции × цена отнесени към прогнозна печалба .
Броят акции тук е много малък, цената е ясна. Остава по някакъв начин да разберем прогнозната печалба (ако има такава ) , щото при стартъпите е трудно - днес може да си никой, а утре #1 и да изпращаш сонди на Марс.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа новодошлите да кажа,че следва да знаят ..... това са дълги пари и те ще дойдат накрая на "живота" на компанията.Че скоро ще налазят разбирачите и ще обясняват как тука е еди к'во си
брой акции × цена отнесени към прогнозна печалба .
Броят акции тук е много малък, цената е ясна. Остава по някакъв начин да разберем прогнозната печалба (ако има такава ) , щото при стартъпите е трудно - днес може да си никой, а утре #1 и да изпращаш сонди на Марс.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеТака ще е. Добре че беше алтерко, да подпали и други ракети
Е то това не е по различно, колко "елефанчета" има вътре, не ми се мисли като тръгнат на заколение тия слончета, то бивни, то лапи...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Някакво космическо ще да е,- само се вдига, а не пада
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕми ето от 10,70 на 10,40 падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНякакво космическо ще да е,- само се вдига, а не пада
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМерни единици на кое "вълнение"?
Някакво космическо ще да е,- само се вдига, а не пада
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТова не ми прилича на нормално "морско вълнение", по скоро е космическо си някакво. Дай мерните единици ако обичаш
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа новодошлите да кажа,че следва да знаят ..... това са дълги пари и те ще дойдат накрая на "живота" на компанията.Че скоро ще налазят разбирачите и ще обясняват как тука е еди к'во си
Това не ми прилича на нормално "морско вълнение", по скоро е космическо си някакво. Дай мерните единици ако обичаш
Коментар
Коментар