IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
    "Приходите на „Бизнесмап“ ООД за 2019 г. са 3,21 млн. лв., при 2,68 млн. лв. за 2018 г. Паричните средства към 31 декември 2019 г. са за 2,78 млн. лв. Печалбата за 2019 г. е 389 хил. лв. при 206 хил. лв. печалба за 2018 г.

Справка на Investor.bg показва, че делът на „Илевън Кепитъл“ АД в „Бизнесмап“ ООД е 14% към 31 декември 2020 г. Дивидент от 378 хил. лв. само за фонда означава, че общият дивидент е бил 2,7 млн. лв. Вероятно е изплатен дивидент от предходни години.

Активите на фонда /Илевън кепитъл/ към 31 декември 2020 г. са 12 млн. лв. Само делът в „Бизнесмап“ ООД е оценен на 1,34 млн. лв."

На 1,34 млн лв. е оценен дял от 14%, който носи печалба за 2019 г. 54 460 лв /14% от 389 хил лв печалба за 2019 г./
    Р/Е = 24,6 при това става въпрос за дружество, на което приходите растат с около 20% /за 2019 г. спрямо 2018 г./

Ако това е най-перспективното дружество от портфейла им, не ми се мисли за останалите!
    Бегай бе, сривльо, тук са само елитни инвеститори, като в халтурко, а ти си скъсаняк без акции и завиждаааааш Това дружество ми го "казаха" при ипо-то му - загледах го и реших, че е по-добре да сложа 1000 лева на някакъв бет. От друга страна, няма лошо да се надуват балончета, това значи, че борсата е жива - успех на колегите тук - ще ми бъде наистина интересно да прочета мнение (абсолютно обосновано), като на колегата ЛаКоста (вярвам, че е схванал иронията в първото изречение ), в другата посока - като защо трябва да расте тук? Благодаря
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Другари, кой е тоя дето чака да му хвърлят шницел?
      Life won't wait for you.

Коментар

• We are happy to announce that DRONAMICS is launching the first 3 droneport locations that will service our network in Germany! The 3 airports announced today are Paderborn-Lippstadt, Rostock–Laage and Weeze, servicing a total of 12.7 million people within 1-hour drive of the airports and will serve as the first German droneports unlocking this key market for us.
        For more details make sure to check out the full announcement:
        https://lnkd.in/daYwG3u

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Мисля че Мечка Стръвница в друга тема обясни как смята бъдещи p/e :
          брой акции × цена отнесени към прогнозна печалба .
          Броят акции тук е много малък, цената е ясна. Остава по някакъв начин да разберем прогнозната печалба (ако има такава ) , щото при стартъпите е трудно - днес може да си никой, а утре #1 и да изпращаш сонди на Марс.
          или да доставяш пратки с дронове !

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            На новодошлите да кажа,че следва да знаят ..... това са дълги пари и те ще дойдат накрая на "живота" на компанията.Че скоро ще налазят разбирачите и ще обясняват как тука е еди к'во си
            Мисля че Мечка Стръвница в друга тема обясни как смята бъдещи p/e :
            брой акции × цена отнесени към прогнозна печалба .
            Броят акции тук е много малък, цената е ясна. Остава по някакъв начин да разберем прогнозната печалба (ако има такава ) , щото при стартъпите е трудно - днес може да си никой, а утре #1 и да изпращаш сонди на Марс.
            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
              Така ще е. Добре че беше алтерко, да подпали и други ракети

Е то това не е по различно, колко "елефанчета" има вътре, не ми се мисли като тръгнат на заколение тия слончета, то бивни, то лапи...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Някакво космическо ще да е,- само се вдига, а не пада
                Така ще е. Добре че беше алтерко, да подпали и други ракети

Коментар

Еми ето от 10,70 на 10,40 падна
                  От време на време трябва да се дава възможност и на нови желаещи да се качат на ракетата !

Коментар

Еми ето от 10,70 на 10,40 падна
                    Life won't wait for you.

Коментар

Мерни единици на кое "вълнение"?

Коментар

• Вчера новите акционери са 16. Броят им за един ден се е увеличил с над 10 процента. Явно пазарът започва да отразява дружеството.

Коментар

Това не ми прилича на нормално "морско вълнение", по скоро е космическо си някакво. Дай мерните единици ако обичаш
                          Мерни единици на кое "вълнение"?
                          Life won't wait for you.

Коментар

На новодошлите да кажа,че следва да знаят ..... това са дълги пари и те ще дойдат накрая на "живота" на компанията.Че скоро ще налазят разбирачите и ще обясняват как тука е еди к'во си

Това не ми прилича на нормално "морско вълнение", по скоро е космическо си някакво. Дай мерните единици ако обичаш

Коментар

• На новодошлите да кажа,че следва да знаят ..... това са дълги пари и те ще дойдат накрая на "живота" на компанията.Че скоро ще налазят разбирачите и ще обясняват как тука е еди к'во си
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Тези май и те са от нашите
                                https://www.aircargonews.net/airline...cargo-airline/
                                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Working...
                                X