Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение….ами ако заека вече е изваден…. Да си дошъл на сабранието на дрона на26 ти и да си чул!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение….ами ако заека вече е изваден…. Да си дошъл на сабранието на дрона на26 ти и да си чул!Last edited by smeh; 05.07.2024, 18:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕдва ли братята ще извадят заек от ръкава тази година.... Все тая...важното е цената да расте и засега да удари следващото кюфте на 19,60...... Опа...той се изпусна...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеИ аз не знам да се е чуло нещо, но гледам, че от няколко дена и цената на Дрона мърда нагоре.Last edited by B.Graham; 05.07.2024, 16:42.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Е какво се е чуло за Дрона? Заради дивидента е. И може би излизането в чужбина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеСпоред мен движението е заради Дрончето или дивидента, а може би и заради двете !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеДано има повече такива дни!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Според мен от баламурниците
Може просто да е нямал пари за абонамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
А този, който изсипа 4к бройки от кои е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНякой чете утрешният вестник от няколко дена тук! Илевън Кепитъл АД (11C / 11C) - БФБ в реално време - infostock.bgP.S.Препоръки никакви разбира се нямам!
Коментар
-
Някой чете утрешният вестник от няколко дена тук! Илевън Кепитъл АД (11C / 11C) - БФБ в реално време - infostock.bgP.S.Препоръки никакви разбира се нямам!
Коментар
Коментар