IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Не мога да вляза и тва е
    Ами влез де, много надолу си се наредил ! И аз дебна да добавям !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      Не мога да вляза и тва е
      Защо, цената ли не ти харесва?

Коментар

• Не мога да вляза и тва е

Коментар

• Тапи....Тапи all over the place....
          Life won't wait for you.

Коментар

• https://www.amazon.com/DRONAMICS-Car.../dp/B08KMWNJ4X
            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• За април - 40 нови акционера.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Радвай се, че груйката плюе, това е силен положителен сигнал. Не знам как успява да ги цели, без нито един антипропуск.
                Номер 1 е Груйката по каръщина и достоен за възхищение.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Много добре знаеш, че повечето компании ще фалират и целта е няколко да направят пари.Това навсякъде е така.Ако някой не го знае, значчи си избрал грешна компания.И много такива фондове са успешни и за акционерите си и за фирмите, в които инствестират. Всяка акция която расте по една или друга причина ти влиза в "списъка".... То са иронии, то са обиди..... Спри се малко.... Сериозен човек си, интелегентен.....Понякога слизаш на нивото на анимационните герои във форума....
                  P.S.Замисли се щом мен ме ядоса и аз трябва да ти пиша такива неща
                  Ми наистина не разбирам защо като задам въпрос, който не е славославене по която и да е акция, следва подобен отговор? Нали затова е форум - питаме, получваме мнения и т.н.? Или някъде бъркам и темата на съответното дружество е само за възхвали? Та тук задох съвсем логичен въпрос и не получих нищо като отговор.

Ок, няма да пиша и в тази тема (а инта е пич, не е сред викачите, той си е самостоятелна бира), щом такава е форумната нагласа. Всъшност мога да не пиша и в нито една тема, освен в тези, в които имам акции (то едната е бутикова, така че общо две - спиди и неохим), щом такова е изискването. Бъдете здрави и успешни.

П.С. Бърстът в Неохим или си има опашка (дано не, но е вероятно), или просто се сипва на пожар с кофата, щото някой е решил д аизлиза и отчетът е бил крайният му срок. А отчетът откъм продажби е доста слаб - аз нямам проблем да видя истината, дори и в акции, които имам и от които губя. Успехи на теб!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Много добре знаеш, че повечето компании ще фалират и целта е няколко да направят пари.Това навсякъде е така.Ако някой не го знае, значчи си избрал грешна компания.И много такива фондове са успешни и за акционерите си и за фирмите, в които инствестират. Всяка акция която расте по една или друга причина ти влиза в "списъка".... То са иронии, то са обиди..... Спри се малко.... Сериозен човек си, интелегентен.....Понякога слизаш на нивото на анимационните герои във форума....
                    Радвай се, че груйката плюе, това е силен положителен сигнал. Не знам как успява да ги цели, без нито един антипропуск.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Вчера вика, че половината вече са фалирали, но един избушил рибата и от него си избил инвестицията.
                      Life won't wait for you.

Коментар

Ми и аз това питам - защо следва да расте тук? Имам приятел, който вкара 50 бона в разни американски стартъпи преди 6 месеца - 20-на броя на краудфъндинг. Вчера вика, че половината вече са фалирали, но един избушил рибата и от него си избил инвестицията. Сега чака някой от другите 10-на да направи нещо, за да излезе и на печалба. та затова и задавам въпрос тук - какви са ви очакванията и защо?
                        П.С. И наистина не разбирам защо като зададеш въпрос е нашия форум, в 95% от случаите ти се отговаря с едносрични изречения или заучени фрази?
                        Не, аз не питам за един приятел.Аз питам теб. Пишеш едно и също заяждане навсякъде.От тук присъстващите твои "любимци" виждам само inta .... Няма го Батя, няма го Тони, няма го фортис дори..... А ти пак елитарни, незнамсиквоси..... Някой от нас ходи ли в Неохим да те пита що бърства днес акцията?
                        Life won't wait for you.

Коментар

Защо, бе Грую?Защо?
                          Ми и аз това питам - защо следва да расте тук? Имам приятел, който вкара 50 бона в разни американски стартъпи преди 6 месеца - 20-на броя на краудфъндинг. Вчера вика, че половината вече са фалирали, но един избушил рибата и от него си избил инвестицията. Сега чака някой от другите 10-на да направи нещо, за да излезе и на печалба. та затова и задавам въпрос тук - какви са ви очакванията и защо?

П.С. И наистина не разбирам защо като зададеш въпрос е нашия форум, в 95% от случаите ти се отговаря с едносрични изречения или заучени фрази?
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Бегай бе, сривльо, тук са само елитни инвеститори, като в халтурко, а ти си скъсаняк без акции и завиждаааааш Това дружество ми го "казаха" при ипо-то му - загледах го и реших, че е по-добре да сложа 1000 лева на някакъв бет. От друга страна, няма лошо да се надуват балончета, това значи, че борсата е жива - успех на колегите тук - ще ми бъде наистина интересно да прочета мнение (абсолютно обосновано), като на колегата ЛаКоста (вярвам, че е схванал иронията в първото изречение ), в другата посока - като защо трябва да расте тук? Благодаря
                            Защо, бе Грую?Защо?
                            Life won't wait for you.

Коментар

На новодошлите да кажа,че следва да знаят ..... това са дълги пари и те ще дойдат накрая на "живота" на компанията.Че скоро ще налазят разбирачите и ще обясняват как тука е еди к'во си
                              Налазиха

Коментар

На новодошлите да кажа,че следва да знаят ..... това са дълги пари и те ще дойдат накрая на "живота" на компанията.Че скоро ще налазят разбирачите и ще обясняват как тука е еди к'во си
                                Аз налазвам още сега
                                При тази огромна вълна от пари заляла света и тази ниска доходност на активите, се напълни с хора и фирми финансиращи стартъпи. Това го знам от първа ръка. Та тези ако не могат да си намерят финансиране та и са опряли до борсата трабва да са с особено лош имидж или идеи и всички потенциални инвеститори да са ги наритали. Аз виждам тук играта като Сирма. Ако не можеш да си продадеш компанията на нормална друга фирма я листваш на борсата и шараните с радост ще я изкупят.

Не е препоръка!
                                Last edited by Bingomatic2; 28.04.2021, 16:23.

Коментар

Working...
                                X