Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНе мога да вляза и тва е
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Радвай се, че груйката плюе, това е силен положителен сигнал. Не знам как успява да ги цели, без нито един антипропуск.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного добре знаеш, че повечето компании ще фалират и целта е няколко да направят пари.Това навсякъде е така.Ако някой не го знае, значчи си избрал грешна компания.И много такива фондове са успешни и за акционерите си и за фирмите, в които инствестират. Всяка акция която расте по една или друга причина ти влиза в "списъка".... То са иронии, то са обиди..... Спри се малко.... Сериозен човек си, интелегентен.....Понякога слизаш на нивото на анимационните герои във форума....
P.S.Замисли се щом мен ме ядоса и аз трябва да ти пиша такива неща
Ок, няма да пиша и в тази тема (а инта е пич, не е сред викачите, той си е самостоятелна бира), щом такава е форумната нагласа. Всъшност мога да не пиша и в нито една тема, освен в тези, в които имам акции (то едната е бутикова, така че общо две - спиди и неохим), щом такова е изискването. Бъдете здрави и успешни.
П.С. Бърстът в Неохим или си има опашка (дано не, но е вероятно), или просто се сипва на пожар с кофата, щото някой е решил д аизлиза и отчетът е бил крайният му срок. А отчетът откъм продажби е доста слаб - аз нямам проблем да видя истината, дори и в акции, които имам и от които губя. Успехи на теб!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного добре знаеш, че повечето компании ще фалират и целта е няколко да направят пари.Това навсякъде е така.Ако някой не го знае, значчи си избрал грешна компания.И много такива фондове са успешни и за акционерите си и за фирмите, в които инствестират. Всяка акция която расте по една или друга причина ти влиза в "списъка".... То са иронии, то са обиди..... Спри се малко.... Сериозен човек си, интелегентен.....Понякога слизаш на нивото на анимационните герои във форума....
P.S.Замисли се щом мен ме ядоса и аз трябва да ти пиша такива неща
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВчера вика, че половината вече са фалирали, но един избушил рибата и от него си избил инвестицията.
P.S.Замисли се щом мен ме ядоса и аз трябва да ти пиша такива нещаLife won't wait for you.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМи и аз това питам - защо следва да расте тук? Имам приятел, който вкара 50 бона в разни американски стартъпи преди 6 месеца - 20-на броя на краудфъндинг. Вчера вика, че половината вече са фалирали, но един избушил рибата и от него си избил инвестицията. Сега чака някой от другите 10-на да направи нещо, за да излезе и на печалба. та затова и задавам въпрос тук - какви са ви очакванията и защо?
П.С. И наистина не разбирам защо като зададеш въпрос е нашия форум, в 95% от случаите ти се отговаря с едносрични изречения или заучени фрази?Life won't wait for you.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗащо, бе Грую?Защо?
П.С. И наистина не разбирам защо като зададеш въпрос е нашия форум, в 95% от случаите ти се отговаря с едносрични изречения или заучени фрази?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБегай бе, сривльо, тук са само елитни инвеститори, като в халтурко, а ти си скъсаняк без акции и завиждаааааш Това дружество ми го "казаха" при ипо-то му - загледах го и реших, че е по-добре да сложа 1000 лева на някакъв бет. От друга страна, няма лошо да се надуват балончета, това значи, че борсата е жива - успех на колегите тук - ще ми бъде наистина интересно да прочета мнение (абсолютно обосновано), като на колегата ЛаКоста (вярвам, че е схванал иронията в първото изречение ), в другата посока - като защо трябва да расте тук? Благодаря
Life won't wait for you.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа новодошлите да кажа,че следва да знаят ..... това са дълги пари и те ще дойдат накрая на "живота" на компанията.Че скоро ще налазят разбирачите и ще обясняват как тука е еди к'во си
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа новодошлите да кажа,че следва да знаят ..... това са дълги пари и те ще дойдат накрая на "живота" на компанията.Че скоро ще налазят разбирачите и ще обясняват как тука е еди к'во си
При тази огромна вълна от пари заляла света и тази ниска доходност на активите, се напълни с хора и фирми финансиращи стартъпи. Това го знам от първа ръка. Та тези ако не могат да си намерят финансиране та и са опряли до борсата трабва да са с особено лош имидж или идеи и всички потенциални инвеститори да са ги наритали. Аз виждам тук играта като Сирма. Ако не можеш да си продадеш компанията на нормална друга фирма я листваш на борсата и шараните с радост ще я изкупят.
Не е препоръка!Last edited by Bingomatic2; 28.04.2021, 16:23.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар