Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Добре си го написал. Гледам, че броят акционери постепенно нараства.Last edited by MrSi; 26.04.2021, 17:31.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Хем се махна от оня дирижабъл трейдинга. Поздравления.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз също се намъкнах тук миналата седмица, а преди това нямах.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Добре си го написал. Гледам, че броят акционери постепенно нараства.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Аз си купувам по малко. Започнах от 7.2 че и до сега - Причини :
1 Илевън са единствения бизнес ангел на БФБ и има достъп до капитала на компании , непублични , в които ние дребните не може да инвестираме дялово.
2 Има глад за стартъпи не само у нас а и на всякъде - Специално у нас видяхме каква е оценката на Биодит. Че и хартиите при ИПО-то не стигнаха даже.
3 Портфейла на 11c е съставен от около 30 стартъпи ( нали разбираш че само ако 3-4 от тях се окажат като Алтерко , ТБС или Биодит при толкова малко на брой акции какво се случва? )
4 Тук няма мажо. ФФ е над 50 % за сега а той е едва 1267740 акции.
5 Има и други предимства пред по-голямата част от компаниите на БФБ , но те са си за мен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеХайде сега пък ГАЙДА било. Не виждате ли ?
Само 1-2 от топ компаниите струват колкото в момента е пазарната оценка от 22 милиона.
1 Илевън са единствения бизнес ангел на БФБ и има достъп до капитала на компании , непублични , в които ние дребните не може да инвестираме дялово.
2 Има глад за стартъпи не само у нас а и на всякъде - Специално у нас видяхме каква е оценката на Биодит. Че и хартиите при ИПО-то не стигнаха даже.
3 Портфейла на 11c е съставен от около 30 стартъпи ( нали разбираш че само ако 3-4 от тях се окажат като Алтерко , ТБС или Биодит при толкова малко на брой акции какво се случва? )
4 Тук няма мажо. ФФ е над 50 % за сега а той е едва 1267740 акции.
5 Има и други предимства пред по-голямата част от компаниите на БФБ , но те са си за менLast edited by MrSi; 24.04.2021, 05:55.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеСега предполагам трябва да отговоря на провакацията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеХайде сега пък ГАЙДА било. Не виждате ли ?
Само 1-2 от топ компаниите струват колкото в момента е пазарната оценка от 22 милиона.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
Какво да сматрим, 9кинта помпене, последен стадий преди да се пукне гайдата
Коментар
-
Планирана на 18.05.2021 г. от 15 часа онлайн среща на ръководството на Илевън Кепитъл АД с инвеститорите.
На нея Изпълнителният директор - Даниел Томов и Председателят на Борда на директорите - Валери Петров, ще направят преглед на резултатите на компанията за дейността й през 2020 г. ,както и на последните новини, свързани с компаниите от портфейла на Илевън Кепитъл. Събитието е насочено към настоящите акционери на компанията, бъдещи инвеститори или хора с интерес в технологиите и инвестициите. Регистрацията за събитието е задължителна. Предвидена и възможност да зададете предварително своите въпроси
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tio Разгледай мнениеФенси, сматри само какво изстрелване ще има до уравин 11
- 1 like
Коментар
Коментар