Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Смела постъпка, Евала! По добре късно, отколкото още по-късно
Аз също махнах Хим предните седмици и допълних Алтерко около 9,20 /бях писал че според мен пазара не оценя адекватно страхотния отчет/ и Неохим.
ЦКБ си ги оставих.. мисля че тя е един вид Перла в короната на ТИМ-групата, но пък това не пречи котвата Хим да дърпа и нея към дъното.. И все пак, старат любов..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
ЦКБ ги рязкарах миналата седмица.
Не очаквам Хим и ЦЦБ да продължат да падат, но и не очаквам да качват. На хима ще му куцат отчетите поне няколко Q та, а ЦЦБ е вързана, а най-вероятно и там ковид си оказва влианието.
Времето ще покаже, но аз си изпих горчивата чаша до дъно.
Аз също махнах Хим предните седмици и допълних Алтерко около 9,20 /бях писал че според мен пазара не оценя адекватно страхотния отчет/ и Неохим.
ЦКБ си ги оставих.. мисля че тя е един вид Перла в короната на ТИМ-групата, но пък това не пречи котвата Хим да дърпа и нея към дъното.. И все пак, старат любов..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЗначи сме имали сделка
Ако си ми продал цкб - стават 2
Не очаквам Хим и ЦЦБ да продължат да падат, но и не очаквам да качват. На хима ще му куцат отчетите поне няколко Q та, а ЦЦБ е вързана, а най-вероятно и там ковид си оказва влианието.
Времето ще покаже, но аз си изпих горчивата чаша до дъно.Last edited by polax; 23.03.2021, 18:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Ама тия тех боклуци и ти ги ползваш в момента за да пишеш. Нали така?
Недейте
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМдаа, върнах си ги аз, ама мача е 0-0, абсолютно излишно упражнениеСега да пожелаем и на Мапа да се върне. Верно че над 10 кинт диапазона вече се удвоява на 10стинки между офертите, но все още не е късно да хванете на стария
Както казваше дддд, ще наблюдаваме действието на закона на отложеното търсене.
Още Ган някога е смятал че готин дейтрейдинг се прави не за 1 ден а за 3, като става дума за акции. Но малко преди да ни напусне се е коригирал до 2 дни. Е виждаме, че е бил съвсем точен, няма да откриваме топлата вода, та след след 2рия ден, може да кажем, че мечетата се понаиграха
не е препоръкаLast edited by precakanoto; 23.03.2021, 16:58.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мдааа!
Когато всички си правят една и съща сметка "Сега ще продам, пък после ще си ги върна по-тънко", сметката се оказва без кръчмар
Логиката е следната: Всеки който искаше да продаде на тия нива, успя. И сега кой ще продава за да се изпълни горното упражнение!? Няма кой. Така че ще се огледаме - ослушаме и газ към 11 - ката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Когато капитализацията ти изпреварва всичките ти ПРОДАЖБИ, които някога си реализирал от както е създадена компанията, означава, че тези очаквания, вече са балонни. Не е сериозно да тъгуваш нещо с очакването, че ще расте в толкова несигурна, високо технологична среда. Да очакваш, че ще има марж на печалба от 20% на тех боклуци сглабяни в китай, това не е сериозно.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМдаа, върнах си ги аз, ама мача е 0-0, абсолютно излишно упражнение
Коментар
-
Хмм, абе внимавайте, че точно така си стават мечите капани
Когато всички си правят една и съща сметка "Сега ще продам, пък после ще си ги върна по-тънко", сметката се оказва без кръчмар
Логиката е следната: Всеки който искаше да продаде на тия нива, успя. И сега кой ще продава за да се изпълни горното упражнение!? Няма кой. Така че ще се огледаме - ослушаме и газ към 11 - ката.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИначе казано .... Инвестира се в компании с бъдеще и жени с минало
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИначе казано .... Инвестира се в компании с бъдеще и жени с миналозащото имат по-голяма предсказуемост.
Другото за жените е все пак според зависи. (например от личностния тип, с което подавам топката към Ender)
- 1 like
Коментар
Коментар