Първоначално изпратено от August
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Какво общо имат с Нвидия?
Голяма графика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Аве ,правиш ли разлика между 100% надценена и 100% спад ?
Откъде са ви събирали в тази тема винаги съм се чудил
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеда вдигаш нивото на форума.
Имаш ли идея изобщо, какво число стои зад 100% спад!
Откъде са ви събирали в тази тема винаги съм се чудилLast edited by aleks262; 10.05.2024, 19:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Поне 100% е надценена и до Нова година ще се нормализира изкривяването,ако не и доста по-рано.
Бавно се катери ,но като заиграе секирата нещата стават много бързо и болезнено за масовика.
Щом те търпят тук, значи си номер 1!
Имаш ли идея изобщо, какво число стои зад 100% спад!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеСчитам, че към настоящия момент акцията е около 15-20 % надценена
Бавно се катери ,но като заиграе секирата нещата стават много бързо и болезнено за масовика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеКато я качиха на Хетра и обема падна, точно в противовес на очакванията.
Покачването на цената остава в мечтите на немския съръководител ;-)
Считам, че към настоящия момент акцията е около 15-20 % надценена :-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Като я качиха на Хетра и обема падна, точно в противовес на очакванията.
Покачването на цената остава в мечтите на немския съръководител ;-)
Считам, че към настоящия момент акцията е около 15-20 % надценена :-)
П.П. Очаквам да се продаде на голям играч до 2-3 г.Last edited by dido_yord; 09.05.2024, 13:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Докато всички тук гледат как консолидира, някой в немско купува като луд 28к акции за няколко дни са излетели натам. Явно очакванията са много сериозни за резултатите идната седмица и си пълнят хората.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнениеДокато всички тук гледат как консолидира, някой в немско купува като луд 28к акции за няколко дни са излетели натам. Явно очакванията са много сериозни за резултатите идната седмица и си пълнят хората.
Гледай NVIDIA и не се панирай много.Всичко останало е шум.Last edited by Мечкан_Бикоядов; 09.05.2024, 13:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеКонсолидация като по учебник. Лично на мен такива движения не ми харесват, защото не могат да се отиграват
Голяма графика
Коментар
Коментар