If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не познавам немската борса. Не знам какво е Монтега за тях. Дали я възприемат като борсово гуру и каквото им каже - това правят, т.е. до колко й се доверяват и това не е само за Шели. Само знам, че немската борса няма нищо общо с нашата.
Кой е казал, че са само немски инвеститори? Доколкото се вижда от някои публикации в X, има инвеститори и фондове от цяла Европа, Израел, САЩ...
Не познавам немската борса. Не знам какво е Монтега за тях. Дали я възприемат като борсово гуру и каквото им каже - това правят, т.е. до колко й се доверяват и това не е само за Шели. Само знам, че немската борса няма нищо общо с нашата.
На мен - никак. Решил съм да държа дългосрочно.
Понеже не познавам немската борса и ми е любопитно какво влияние имат тези изследвания върху немските инвеститори. Колко от тях като им каже Монтега - продавай и те продават, като им каже - купувай и те купуват. Непозната ми е психологията на немския инвеститор.
Адмирации за решението!
Относно влиянието на анализа върху немските инвеститори според мен трудно може да се измери. Как бихте определили каква част от покупките са направени в следствие на анализа им и каква част например е в следствие на участията на г-н Кирш на инвестиционни форуми. Според мен влиянието на тези анализи е да провокира интерес от страна на инвеститорите, да започната да следят компанията и в някакъв момент, когато проследят положителното развитие на компанията да се решат да инвестират в нея!
Просто ми е интересно как би повлияло на мнението Ви за компанията тяхната прогноза? Ако сложат таргет 62лв, 68лв или 75лв примерно, какво бихте направили в различните ситуации?
Монтега, не могат да повлияят на цената :-) По принцип анализират малки и ниско ликвидни компании.
Специално за Ксетра цените които дават са с около 50% успеваемост, но добре познават тренда ;-)
На мен - никак. Решил съм да държа дългосрочно.
Понеже не познавам немската борса и ми е любопитно какво влияние имат тези изследвания върху немските инвеститори. Колко от тях като им каже Монтега - продавай и те продават, като им каже - купувай и те купуват. Непозната ми е психологията на немския инвеститор.
Коментар