Първоначално изпратено от Key Ru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Защо трябва да се оттървеш от нещо, за да се набиеш на по- лошо място? Какви са тези глупости и тъпотии?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеТо аз елементарно ги гледам нещата. Последните няколко години с по над 50% растеж на приходите, за миналата година очакваме и над 50% растеж на печалбата. Никакъв дълг (милион и нещо по кредита за офиса) Огромен свободен паричен поток. Ръст на сегмента, в който оперира компанията и т.н. и т.н. ... И то видиш ли във Франкфурт бол компании с такъв фундамент, та затова ще си продават акциите на Шелли, за да се набият в някоя компания дето може и да направи 5% ръст, та затова очакваме лоши новини от там ... Еми който иска сяда на седалището и си чака лошите новини, накои отдавна сме на бързия влак!
- 1 like
Коментар
-
То аз елементарно ги гледам нещата. Последните няколко години с по над 50% растеж на приходите, за миналата година очакваме и над 50% растеж на печалбата. Никакъв дълг (милион и нещо по кредита за офиса) Огромен свободен паричен поток. Ръст на сегмента, в който оперира компанията и т.н. и т.н. ... И то видиш ли във Франкфурт бол компании с такъв фундамент, та затова ще си продават акциите на Шелли, за да се набият в някоя компания дето може и да направи 5% ръст, та затова очакваме лоши новини от там ... Еми който иска сяда на седалището и си чака лошите новини, накои отдавна сме на бързия влак!Last edited by Key Ru; 13.02.2024, 23:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
И да има какво? Какви новини могат да дойдат от Франкфурт? Седелището на компанията е в София
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеУтре да няма лоши новини от Франкфурт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеВреме му е и тук да се пръсне балона
(в памет на Ендер, но когото скоро беше 40 дни)
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнениеНе познавам немската борса. Не знам какво е Монтега за тях. Дали я възприемат като борсово гуру и каквото им каже - това правят, т.е. до колко й се доверяват и това не е само за Шели. Само знам, че немската борса няма нищо общо с нашата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнениеНа мен - никак. Решил съм да държа дългосрочно.
Понеже не познавам немската борса и ми е любопитно какво влияние имат тези изследвания върху немските инвеститори. Колко от тях като им каже Монтега - продавай и те продават, като им каже - купувай и те купуват. Непозната ми е психологията на немския инвеститор.
Относно влиянието на анализа върху немските инвеститори според мен трудно може да се измери. Как бихте определили каква част от покупките са направени в следствие на анализа им и каква част например е в следствие на участията на г-н Кирш на инвестиционни форуми. Според мен влиянието на тези анализи е да провокира интерес от страна на инвеститорите, да започната да следят компанията и в някакъв момент, когато проследят положителното развитие на компанията да се решат да инвестират в нея!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеПросто ми е интересно как би повлияло на мнението Ви за компанията тяхната прогноза? Ако сложат таргет 62лв, 68лв или 75лв примерно, какво бихте направили в различните ситуации?
Специално за Ксетра цените които дават са с около 50% успеваемост, но добре познават тренда ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
не е
ЦД
общия брой акции минус дела на мажовците минус ФФ
Благодаря!
Коментар
Коментар