If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе мога да кажа, ама ще излезе като препоръкЪ! Но гледаме мача - продажбите вече се забавят (кю 2 е 10% по-слабо от кю1, а сезонност с такава амплитуда не е имало в последните 3 години откакто станаха ребрандировачи), да видим и печалбите как ще са, ръстът за 3 години напред отдавна е изконсумиран, ако изобщо има такъв ръст, остана само лелеяният Франкфурт на майната си. И после какво, откъде нови зайчета от ръкава, че не останаха, освен ако не се прилъже някой чужденец? Гръмва пушката от първото действие (според Чехов, цитирам класика) и всички се стълпотворят на изхода. Но ще говорим де, има време, засега всичко е по план, а аз съм си взел пуканките
Изчакай годишния отчет де! Касае те и за басчето с Дддд. Сезонност се гледа за една година. Черният петък, а за нас имащите по 15акции - белият петък, тепърва предстои
Малко ми е тъжно за теб.. Ама малко .. Щото сам си го правиш..
Мерси, вярвам, че си искрен - както ти казах, на чужди печалби/загуби не завиждам. А и всичко е виртуално, докато не се продаде - и печалбите, и загубите, нали Успехи и все по-големи печалби от мен!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Груйка, кажи коя акция, бидейки "чиста"- в смисъла "Каро", може да раздава дивидент?
Няма такава нали? Много ти се разбягаха тук представите, понятията и дефинициите
Бе мога да кажа, ама ще излезе като препоръкЪ! Но гледаме мача - продажбите вече се забавят (кю 2 е 10% по-слабо от кю1, а сезонност с такава амплитуда не е имало в последните 3 години откакто станаха ребрандировачи), да видим и печалбите как ще са, ръстът за 3 години напред отдавна е изконсумиран, ако изобщо има такъв ръст, остана само лелеяният Франкфурт на майната си. И после какво, откъде нови зайчета от ръкава, че не останаха, освен ако не се прилъже някой чужденец? Гръмва пушката от първото действие (според Чехов, цитирам класика) и всички се стълпотворят на изхода. Но ще говорим де, има време, засега всичко е по план, а аз съм си взел пуканките
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мда, това е една от основните дефиниции за чиста акция, откачила се напълно от фундамента си! Ех, къде е професор Каро да възпее този бъмп енд дъмп на кор кароли яхтеен, като сущий Омир в началото на Илиада...
Груйка, кажи коя акция, бидейки "чиста"- в смисъла "Каро", може да раздава дивидент?
Няма такава нали? Много ти се разбягаха тук представите, понятията и дефинициите
Мда, това е една от основните дефиниции за чиста акция, откачила се напълно от фундамента си! Ех, къде е професор Каро да възпее този бъмп енд дъмп на кор кароли яхтеен, като сущий Омир в началото на Илиада...
Малко ми е тъжно за теб.. Ама малко .. Щото сам си го правиш..
Много е гот когато на екс-дивидентната дата, цената не коригира с дивидента надолу, а нагоре
За да сме точни трябва да гледаме абсолютни числа и после ръстове. Ръстове засега има, има и перспективи. Колкото повече цената расте, толкова по-трудно става преценката.
Димитър Димитров, изп. директор на Allterco ще бъде гост тази вечер. Как се постига феноменалният ръст на приходи и продажби - само за 6 месеца акциите са скочили със 146 % 4000% само на детските часовници MyKi
Тази вечер в 21 ч #бизнесбг
Коментар