If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kaто казахте събранието - Колеги, ще ходите ли. ?
Понеже сме понабрали вече бройка акционери - някой знае ли каква е процедурата от миналото събрание? Трябва ли, да се заяви интереса за присъствие предварително?
Как Не се сетих аз по-рано да питам по тел. ...Сега може да е късно, но надявам се, няма да ни върнат.?!
Все пак стискам хартишки Стискам и не пускам ...
Даже обеднявам - всичко мушкам в тази хартишка и за закуска не остава Защото Облаци от златен дъжд се насъбират откъм черни връх, за кво ми е няква ялова закуска ...
И чакам с мерак сборището, както казваше Импето ..
Златен дъжд за всички ви хахаха, явно не знаеш изразът какво значи.
Kaто казахте събранието - Колеги, ще ходите ли. ?
Понеже сме понабрали вече бройка акционери - някой знае ли каква е процедурата от миналото събрание? Трябва ли, да се заяви интереса за присъствие предварително?
Как Не се сетих аз по-рано да питам по тел. ...Сега може да е късно, но надявам се, няма да ни върнат.?!
Все пак стискам хартишки Стискам и не пускам ...
Даже обеднявам - всичко мушкам в тази хартишка и за закуска не остава Защото Облаци от златен дъжд се насъбират откъм черни връх, за кво ми е няква ялова закуска ...
И чакам с мерак сборището, както казваше Импето ..
Много добре мина това теглене от ЕТФ-а, пазарът почти не го усети. Тук направихме една корекцийка и явно това беше. Второ тримесечие е към края си, чакам с огромен интерес данни за продажбите.
Коментар