Аз също ползвам смарт джаджи и ги управлявам гласово през Алекса. Обаче, като ги купувах и сравнявах цените, тези на Алтерко не бяха въобще конкурентни. Затова моите са на Broadlink. Да си призная не знам как и докога ще правят такива продажби. Конкуренцията в сектора е убийствена и тепърва ще се увеличава. Не е препоръка.... Имам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеМного се похвалиха как са купували акции след като им е подшушнато от вътрешари, но един не се похвали да си е купил такива смарт ненужни вещи...защо бе? толкова е гот за да си светнеш лампата в коридора да трябва преди това да си извадиш телефона, да намериш апликацийката и де търсиш къде беше бутона за светване хаха
И това е "бизнес" представен в Софикс. Докъде я докарахте!
и не - не е нужно да търсиш нито апликация нито да отваряш - въпрос на настройки - но няма да навлизам в подробности - нито ще ме разбереш, нито те вълнува :-)
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
Много ясно че пазарът ще ги поеме. След някой ден като започне фонда да осреднява, пък ще купува, само че на по-висока цена. Това днешното изпълнение си беше чиста промоция!
Не е препоръка за покупка или продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Фонда има обратни изкупувания в Германия, продава акции и връща кеш. Нали това му е работата!? Какво е виновен Никито?
Мен ме кефи как лесно пазара поема такива количества.. само да се появи по-сериозно предлагане и с 3-4% отстъпка се изкупува.. кибиците тъкмо се усмихнат и вземат че се озъбят
Не е препоръка за покупка или продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Точноооо. И никакъв шанс за кибиците. Скоро пак ще плачат или зъбят но ...на 19лв.
Мечетата ще ревът като магарета.
- 1 like
Коментар
-
Никак не беше през ранната пролет а по средата на зимата - Януари към 20ти.
и беше с 20% без да се възстанови за деня. Възстанови малко на следващия ден и както си запомнил - повече нямаше възстановяване), е нормално да не помниш. А 19.12.2007 си е баш късната есен на 2007 - рядко греша за дати и събития. Ето ти статията на Мариян от тогава - отне ми известно време да я намеря
- https://www.investor.bg/bylgariia/5/...fondove-58469/. Пък и не е като да не помня тогава, като бях почти пряк свидетел на действията на Алианц, като случайно присътвах на един разговор по въпроса. И да, тогава пазарът възстанови бързо и рязко, с бая обем. След това вече стана мазалото. Ето ти и друга статия от онези времена - https://www.investor.bg/analizi/85/a...fondove-58700/.
какви времена бяха, ехеееей, сега новобранките се кяфят на някаква си халтура в три действия, която е към края сиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениепри изсипването продавач е Елана
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениепри изсипването продавач е Елана
Ясно. Посоката е яко нагоре.
Бруталното рали тепърва предстои!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тцъ, нйе, нйе, есента на 2007 беше - алианц излязоха с 50 милки. Големите фондове обраха към 35 милки, но останалите се изсипаха на пазара буквално с кофата. Почти всичко ликвидно слезе с 15-20%, но после пак почти всичко върна с толкова в рамките на деня. Тогава всички им се смеехме какви са идиоти и т.н. Това, второто, през ранната пролет на 2008 беше друго и след него пазарът не беле същият и никога не възстанови!
и беше с 20% без да се възстанови за деня. Възстанови малко на следващия ден и както си запомнил - повече нямаше възстановяване
- 3 Харесвания
Коментар
-
Фонда има обратни изкупувания в Германия, продава акции и връща кеш. Нали това му е работата!? Какво е виновен Никито?
Мен ме кефи как лесно пазара поема такива количества.. само да се появи по-сериозно предлагане и с 3-4% отстъпка се изкупува.. кибиците тъкмо се усмихнат и вземат че се озъбят
Коментар
-
Омазваш ги малко. Пазарът направи минус 20% само за един ден цели 6 месеца след Алианц.
През януари 2008, Лошо,
но това беше друг филм и сме го изгледали. Затова тук не можеш да стресираш никой.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ба, той пазарът пое лесно и едно 50 милки на Алианц в късната есен на 2007. Колко яко беше - да направиш 10-15, че даже и 20% (по спомени) интрадей (помня, че играх с мостстрой тогава) - баси якото беше. Ма после стана тихууууу, а беше яхуууу и ихуууу
През януари 2008, Лошо,
но това беше друг филм и сме го изгледали. Затова тук не можеш да стресираш никой.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мен ме кефи как лесно пазара поема такива количества.. само да се появи по-сериозно предлагане и с 3-4% отстъпка се изкупува.. кибиците тъкмо се усмихнат и вземат че се озъбятNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар