Първоначално изпратено от mecka_stryvnica
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Приказки под шипковия храст
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Да. И там надуват изкуствено и всеки който разбира от пазари, знае, че единствената причина е в инфлацията, а не че стойностите отговарят на тези капитализации. Затова и там измислиха това за растежността, което при следваща парадигма, че излезе, че е най-голямата глупост да даваш в пари в аванс за бъдещ несигурен спекулативен растеж.
НО 1. това е в Америка, 2. Компания Световен монополист 3. Услуга която се ползва от почти всички
Лещерко няма нито едно от това. Нищо, че се пъха в Америка. Няма да направи нищо там и това всеки го знае. Нямат интелектуален капацитет, нямат и подкрепа на държави като Америка или Китай (само там са ИТ иновациите). Аз пак питам има ли някой който да си е купил тези смарт ненужни ел гаджи? И да си ги купи някой - ползва ли ги? То само да ги инсталираш и внедриш ти трябват маса пари. Никой няма да даде толкова пари за инсталация на тех смарт боклуци. Това е ненужна стока, която е хайп в момента, но много бързо ще изостане технологично и ще пълни складове - там ще си останат и митовете за растежност също. И аз си купих една смарт каишка, носих я седмица и разбрах що за ненужна стока е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнениеАбе колеги най-добре е Н. Мартинов да го назначат за Изпълнителен директор на БФБ, може би тогава нашата борса ще се оцени от български и чужди инвеститори и ще се нареди до борсите в Европа с уверен потенциал на растеж!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Лошото е колега, че докато го пишеш това ще тъпчем около тези нива! Ясно си спомням че едва когато спря с надъхващите реплики и продаде, Софикс потегли нагоре..Нищо, ще купиш по-скъпо и пак ще имаш.
И всеки се мъчи да си спомни нещо, което му изнася в момента, колкото и да не е вярно това нещо.
Успокой се, нали се прехвърли на други позиции.
Може там да удариш кьоравото.
В крайна сметка аз не съм виновен, че там, където се премести и набълбука, посоката е надолу.Last edited by Три без коз; 30.06.2021, 16:14.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПосоката е яко нагоре!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеХари, а за това какво ще кажеш. И там ли надуват изкуствено??
Капитализацията на Facebook надхвърли 1 трлн. долара след важна съдебна победа
https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...sadebna-pobeda
Хари, усещаш ли колко са 1 трилион. ?
НО 1. това е в Америка, 2. Компания Световен монополист 3. Услуга която се ползва от почти всички
Лещерко няма нито едно от това. Нищо, че се пъха в Америка. Няма да направи нищо там и това всеки го знае. Нямат интелектуален капацитет, нямат и подкрепа на държави като Америка или Китай (само там са ИТ иновациите). Аз пак питам има ли някой който да си е купил тези смарт ненужни ел гаджи? И да си ги купи някой - ползва ли ги? То само да ги инсталираш и внедриш ти трябват маса пари. Никой няма да даде толкова пари за инсталация на тех смарт боклуци. Това е ненужна стока, която е хайп в момента, но много бързо ще изостане технологично и ще пълни складове - там ще си останат и митовете за растежност също. И аз си купих една смарт каишка, носих я седмица и разбрах що за ненужна стока е.
Коментар
-
казвал съм го и преди. Тук никой не е заради лъжите за растежност, технологичност, стартъп бла, бла и т.н. Тук всеки е заради изкуственото набалончване, вътрешарските инфота които очевидно са плъзнали. САМО ЕДИН МЕСЕЦ да има застой в цената и такова сурване ще почне, че няма да има спирка до 5 лв.
Капитализацията на Facebook надхвърли 1 трлн. долара след важна съдебна победа
https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...sadebna-pobeda
Хари, усещаш ли колко са 1 трилион. ?
Коментар
-
Може да чуете мнението на Н.Мартинов за Алтерко около 20-та минута във видеото. Всеки да си преценява сам. Не е препоръка!
https://youtu.be/LPDDrwROvLs
Коментар
-
казвал съм го и преди. Тук никой не е заради лъжите за растежност, технологичност, стартъп бла, бла и т.н. Тук всеки е заради изкуственото набалончване, вътрешарските инфота които очевидно са плъзнали. САМО ЕДИН МЕСЕЦ да има застой в цената и такова сурване ще почне, че няма да има спирка до 5 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение... до 5 лв.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеГайдарска работа - а спре надуването, а спря музиката
- 1 like
Коментар
Коментар