IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Значи сме имали сделка
    Ако си ми продал цкб - стават 2

Коментар

• Днес разтиках котвата Хим и си взех тук. Надявам се да не сърбам химската попара и тук, че доста гореща ми излезе към 65% назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Ама тия тех боклуци и ти ги ползваш в момента за да пишеш. Нали така?
        да хейтвате Хари в момента е все едно да биеш вързано куче.
        Недейте

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
          Мдаа, върнах си ги аз, ама мача е 0-0, абсолютно излишно упражнение
          Браво Йори. Разправях ви че ще влезете в мечи капан, ама не слушате Сега да пожелаем и на Мапа да се върне. Верно че над 10 кинт диапазона вече се удвоява на 10стинки между офертите, но все още не е късно да хванете на стария
          Както казваше дддд, ще наблюдаваме действието на закона на отложеното търсене.
          ​​​​​​Още Ган някога е смятал че готин дейтрейдинг се прави не за 1 ден а за 3, като става дума за акции. Но малко преди да ни напусне се е коригирал до 2 дни. Е виждаме, че е бил съвсем точен, няма да откриваме топлата вода, та след след 2рия ден, може да кажем, че мечетата се понаиграха
          не е препоръка
          Last edited by precakanoto; 23.03.2021, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мдааа!
            Когато всички си правят една и съща сметка "Сега ще продам, пък после ще си ги върна по-тънко", сметката се оказва без кръчмар

Логиката е следната: Всеки който искаше да продаде на тия нива, успя. И сега кой ще продава за да се изпълни горното упражнение!? Няма кой. Така че ще се огледаме - ослушаме и газ към 11 - ката.
            Сега вече стъпката стана и 10ст, би трябвало по лесно да се стигне евентуално, ама кой ли го харесва тоя избушеняк

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Когато капитализацията ти изпреварва всичките ти ПРОДАЖБИ, които някога си реализирал от както е създадена компанията, означава, че тези очаквания, вече са балонни. Не е сериозно да тъгуваш нещо с очакването, че ще расте в толкова несигурна, високо технологична среда. Да очакваш, че ще има марж на печалба от 20% на тех боклуци сглабяни в китай, това не е сериозно.
              Ама тия тех боклуци и ти ги ползваш в момента за да пишеш. Нали така?
              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                Мдаа, върнах си ги аз, ама мача е 0-0, абсолютно излишно упражнение
                Е нищо де, и посредника ти трябва да изкара някой лев

Коментар

• Мдаа, върнах си ги аз, ама мача е 0-0, абсолютно излишно упражнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Хмм, абе внимавайте, че точно така си стават мечите капани
                    Мдааа!
                    Когато всички си правят една и съща сметка "Сега ще продам, пък после ще си ги върна по-тънко", сметката се оказва без кръчмар

Логиката е следната: Всеки който искаше да продаде на тия нива, успя. И сега кой ще продава за да се изпълни горното упражнение!? Няма кой. Така че ще се огледаме - ослушаме и газ към 11 - ката.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Иначе казано .... Инвестира се в компании с бъдеще и жени с минало
                      +11111111

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Иначе казано .... Инвестира се в компании с бъдеще и жени с минало
                        Понеже сме борсови плъхове - Може би компаниите с бъдеще са все пак за предпочитане. защото имат по-голяма предсказуемост. Другото за жените е все пак според зависи. (например от личностния тип, с което подавам топката към Ender)

Коментар

• Харко пак натиска тука, ама му е слабичка компресията.

Коментар

• Иначе казано .... Инвестира се в компании с бъдеще и жени с минало
                            Life won't wait for you.

Коментар

Инвестирането в бъдещ растеж, ще е поредната инвестиционна парагидма, която ще бъде скукана като балон и съответно развенчана. Само след някоя година ще се говори, колко е глупаво това.
                              Балони ... парадигми.... ти "слушаш ли се" какво пишеш? Ако не инвестираш в бъдещи продажби, в бъдещи печалби, в /и сега гледай/ приемането ни в чакалнята на еврото и евентуално приемането му в БГ, то в какво да инвестираш?
                              Хората тук инвестират в бъдещ растеж а ти в минали спасявания..... ХвалЪ на таквизи инвеститУри....
                              Life won't wait for you.

Коментар

Когато капитализацията ти изпреварва всичките ти ПРОДАЖБИ, които някога си реализирал от както е създадена компанията, означава, че тези очаквания, вече са балонни. Не е сериозно да тъгуваш нещо с очакването, че ще расте в толкова несигурна, високо технологична среда. Да очакваш, че ще има марж на печалба от 20% на тех боклуци сглабяни в китай, това не е сериозно.
                                А когато хората направиха по 4000% от Гейминг врътки, а в Алтерко лесни 300% за нула време и ти си спал Хари ние какво сме виновни бе. Бахти реването, бахти киселото грозде. Имам и на 3 Лева и на 4 и на 9.20 взех още 500, надявам се да съм хванал посоката, ти като нямаш що ревеш тук? Спасяваш ли ни какво правиш, така и не разбрах за какво ревеш? Ако от тук направи 100% още аз ти обещавам, че ще ги ушия всички в ПИБ-а ако още е 1.6 и съм сигурен, че и от там ще се изкарат поне 100%, ама ти не ръчи да се качиш тук, после седиш отсрани като напращяла крава дето не я доят 2 дни и се пънеш.
                                Last edited by Petar; 22.03.2021, 13:05.

Коментар

Working...
                                X