If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдаа, върнах си ги аз, ама мача е 0-0, абсолютно излишно упражнение
Браво Йори. Разправях ви че ще влезете в мечи капан, ама не слушате Сега да пожелаем и на Мапа да се върне. Верно че над 10 кинт диапазона вече се удвоява на 10стинки между офертите, но все още не е късно да хванете на стария
Както казваше дддд, ще наблюдаваме действието на закона на отложеното търсене.
Още Ган някога е смятал че готин дейтрейдинг се прави не за 1 ден а за 3, като става дума за акции. Но малко преди да ни напусне се е коригирал до 2 дни. Е виждаме, че е бил съвсем точен, няма да откриваме топлата вода, та след след 2рия ден, може да кажем, че мечетата се понаиграха
не е препоръка
Мдааа!
Когато всички си правят една и съща сметка "Сега ще продам, пък после ще си ги върна по-тънко", сметката се оказва без кръчмар
Логиката е следната: Всеки който искаше да продаде на тия нива, успя. И сега кой ще продава за да се изпълни горното упражнение!? Няма кой. Така че ще се огледаме - ослушаме и газ към 11 - ката.
Сега вече стъпката стана и 10ст, би трябвало по лесно да се стигне евентуално, ама кой ли го харесва тоя избушеняк
Когато капитализацията ти изпреварва всичките ти ПРОДАЖБИ, които някога си реализирал от както е създадена компанията, означава, че тези очаквания, вече са балонни. Не е сериозно да тъгуваш нещо с очакването, че ще расте в толкова несигурна, високо технологична среда. Да очакваш, че ще има марж на печалба от 20% на тех боклуци сглабяни в китай, това не е сериозно.
Ама тия тех боклуци и ти ги ползваш в момента за да пишеш. Нали така?
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Хмм, абе внимавайте, че точно така си стават мечите капани
Мдааа!
Когато всички си правят една и съща сметка "Сега ще продам, пък после ще си ги върна по-тънко", сметката се оказва без кръчмар
Логиката е следната: Всеки който искаше да продаде на тия нива, успя. И сега кой ще продава за да се изпълни горното упражнение!? Няма кой. Така че ще се огледаме - ослушаме и газ към 11 - ката.
Иначе казано .... Инвестира се в компании с бъдеще и жени с минало
Понеже сме борсови плъхове - Може би компаниите с бъдеще са все пак за предпочитане. защото имат по-голяма предсказуемост. Другото за жените е все пак според зависи. (например от личностния тип, с което подавам топката към Ender)
Инвестирането в бъдещ растеж, ще е поредната инвестиционна парагидма, която ще бъде скукана като балон и съответно развенчана. Само след някоя година ще се говори, колко е глупаво това.
Балони ... парадигми.... ти "слушаш ли се" какво пишеш? Ако не инвестираш в бъдещи продажби, в бъдещи печалби, в /и сега гледай/ приемането ни в чакалнята на еврото и евентуално приемането му в БГ, то в какво да инвестираш?
Хората тук инвестират в бъдещ растеж а ти в минали спасявания..... ХвалЪ на таквизи инвеститУри....
Когато капитализацията ти изпреварва всичките ти ПРОДАЖБИ, които някога си реализирал от както е създадена компанията, означава, че тези очаквания, вече са балонни. Не е сериозно да тъгуваш нещо с очакването, че ще расте в толкова несигурна, високо технологична среда. Да очакваш, че ще има марж на печалба от 20% на тех боклуци сглабяни в китай, това не е сериозно.
А когато хората направиха по 4000% от Гейминг врътки, а в Алтерко лесни 300% за нула време и ти си спал Хари ние какво сме виновни бе. Бахти реването, бахти киселото грозде. Имам и на 3 Лева и на 4 и на 9.20 взех още 500, надявам се да съм хванал посоката, ти като нямаш що ревеш тук? Спасяваш ли ни какво правиш, така и не разбрах за какво ревеш? Ако от тук направи 100% още аз ти обещавам, че ще ги ушия всички в ПИБ-а ако още е 1.6 и съм сигурен, че и от там ще се изкарат поне 100%, ама ти не ръчи да се качиш тук, после седиш отсрани като напращяла крава дето не я доят 2 дни и се пънеш.
Коментар