If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къде са пилетата, къде е доходността -4.7% от началото на годината. Честито на печелившите
На кого му пука за скапаните кокошкари?Поредното разочарование на умрялата ни борсичкаГоворех им на някои малоумници тук още преди ИПО-то ,но няма кой да слуша
Здравейте, след дълго мислене реших да действам. Наех си познат адвокат и подадох сигнал за пазарна манипулация до КФН. Като знам колко ни е пасивен в подобни ситуации регулатора едва ли ще има някакъв реален афект, но тук въпроса е изцяло принципен.
В последния месец бая информация беше предоставена от Градус, която ми изглежда логична, а и така, като гледам пенсионните фондове поне за сега стоят твърдо зад тях.
Ако искаме България някога да има реален фондов пазар трябва да не се допускат подобни абсурди, като този с Илчовски, който на всичкото отгоре тотално изчезна след сигнала им до КФН.
Кой с кого играе карти изобщо не ме интересува. Важното за мен е инвестициите ми да бъдат защитени от подобни атаки и политическо надцакване.
Какво съм казал, което не е истина? А великите инвеститори с портфейл, колкото пари за семки могат да си плюят, така ли, велики модераторе? Я прегледай темата и прецени какво трябва да остане в нея???
Какво съм казал, което не е истина? А великите инвеститори с портфейл, колкото пари за семки могат да си плюят, така ли, велики модераторе? Я прегледай темата и прецени какво трябва да остане в нея???
Искам да подкрепя опитните анализатори Boncho и Nikola - при задълбочен анализ на документацията и прес релийзите, повече от очевидно е, че всичко е наред, компанията е справедливо оценена, не може да се говори за политически чадър или други подобни, мениджмънтът е висококачествен и надежден, пазарът е необятен, майсторски се транзактира дори с екзотични продукти като норки и фурми. Какъв, прочее, е дивидентът, който опитните анализатори очакват да се разпредели след една толкова успешна за компанията година?
А ОТЧИТАШ ЛИ ФАКТА,ЧЕ НА БАЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ЧАДЪР МАЧКАХА ЗДРАВО КОНКУРЕНЦИЯТА!?!.Сега да видим какви резултати ще изкарат при честна игра.?!?
Отделно, прави впечатление мълчанието на пенсионните фондове..
И на мен това ми е доста интересно. Май наистина някой ги е натискал да записват емисията. Защо иначе биха мълчали толкова време по темата? С мълчанието си просто потвърждават тезата на Илчовески.
Нямам акции тук, но се зачетох покрай шума от поселдния месец (а и спада на цената).
Моето впечатление е че на фирмата повече навредиха изказванията и поведението на Ангелов отколкото неясните приказки на Илчовски. Някак си не се връзва човек с подобен полет на мисълта да е в управлението на компания, която дори след скандала е оценена на почти 350М.
Иначе, че атаката беше политически мотивирана - така е. Но за да те атакуват по политичекси причини трябва да си политически обвързан. Пък и от фирмата не казаха нищо убедително по въпроса със срива на продажбите. Отделно, прави впечатление мълчанието на пенсионните фондове.
В този ред на мисли, има доста сериозна причина да вярвам че на цената ще повлияят много повече изборите през юли, отколкото финансовите резултати (а и вече чухме че продажбите нямат отношение към цената :-) ).
Одобрението на коментара на Батя (+1 и от мен там) е недвусмислен лакмус за това дали нахлулите днес хигиенисти ще успеят да изчистят терена от лайното, което удари вентилатора.
Какво да коментираме бе, колеги? Нека първо г-н Иван П. окончателно да реши какво си спомня и какво не, както и да им дадем малко време на самата компания да намери убедителни опровержения на изнесените твърдения.
Не ме интерсува мен P/E на БФБ, когато имам и най-малките съмнения (да не кажа доказетелства), че с трансфер прайсинг и друг финансов инженеринг ме ограбват.
Инвестирайте със здраве, високи амбиции, но и съвест.
Коментар