Браво на Доверие
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеЧе то не е ли на 26.06
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАбе какво стана на ОСА? Учудвам се, че никой не пише ни статии, ни коментари, ни пита... Хайде, че се нагрухах здраво туканка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеА ясно ли е как ще го направят през намаляване на номинала Защото извън намаляване на номиналната стойност нищо друго не видях да се предлага Или нещо пропускам (признавам, че малко диагонално прегледах новината и не съм ровил)?
Т,е .на всеки акциите ще се увеличат 10 пъти.Last edited by vale1; 27.05.2014, 16:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеСплита ако стане (на предното ОСА пак имаше предложение) би трябвало да се отрази като акцията стане по ликвидна. Евентуално ще се увеличи броя на акционерите (на по ниска цена повече хора ще се включат) и от там пътя към Софикс е открит.
Това е моето виждане по въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеКолеги, как смятате, че ще се отрази на акцията евентуален сплит?
Всъщност това ли е идеята зад намаляването на номинала на акциите?
Това е моето виждане по въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеПа вземал съм си малко артии навремето, да видим как ше я караме нататъка
Сега с по-малката част ще чакам дивидента и не мисля изобщо да ги давам по текущи цени.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар