Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тук няма какво да разбираш, просто нагнетяване на политичекста обстановка, която и без това си е достатъчно нагнетена по сделкта, на която 80% олигофрени кълват. Тъжно, но факт.
Иначе на мен ми се върти друга врътка - тип София ленд, но там не стана на 100% - залагат се акциите пред банката-бушон, не се връща заема, Гинка горе, ама на нея не и дреме, банката взема имота и после някой пакистански младеж на 26 години го придобива с нов заемГледаме мача.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ма печалбата идва не само от тока...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
+1 Не разбирам хипотезите, че новия собственик ще получи част от парите от делото при положение, че бъде спечелено от чехите и с тях новия собственик ще покрие част от задълженията си към банките
Иначе на мен ми се върти друга врътка - тип София ленд, но там не стана на 100% - залагат се акциите пред банката-бушон, не се връща заема, Гинка горе, ама на нея не и дреме, банката взема имота и после някой пакистански младеж на 26 години го придобива с нов заемГледаме мача.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеНеговото мнение е важно. Е, трябва да се примири с обстоятелството, че не е първият прозрял.
Схемаджиите постигнаха непостижимото.
С изключение на участниците в схемата и затъналите в конфликт на интереси користолюбци, цялата останала България е обединена.
Това не успя да постигне и злополучната И Конвенция.
А иначе, По-важно е кой е бил пръФ!
Не бих могъл да го напиша по добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеспоред мен гаранцията от уникредит е чисто проформа.... като им чета как ще плащат вероятно това просто за 'престиж' ... въпреки, че с тази селска пръчка без средно образование и дълга история с нап не виждам за какъв престиж може да се говори...
очаквам собственици да се окажат дебелан и георгиу и Бай Х разбира се скрит зад някоя фирмичка
Само дето БХ по-скоро не е! Формално разсъждавам. Той възложи на д@нс пълно разследване. След подобни възлагания всички аферисти и схемаджии у нас се насират. Не знам от какво, може от ужас, може и от ... друго.
Освен ако има някакви нови модели фирмички - с технологи я стелт
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Да, Съни, започна се!
Абсолютно немотивирани, напълно лайняни послания, с ясна социална компонента към гласоподавателите.
Вечно съм се чудел, как е възможно високопоставени служители-професионалисти, политици, академици, претенциозо-официози, друга сволоч,
да излязат и да говорят пълни нелепици.
Ама- то аз, дето съм напълно анонимен и беззначителен, когато се случи пръстите да ми изпреварят главата (пусто - много ми бързи пръстите), след товае се срамувам.
Започват вече да ни къпят, да ни правят вятър, да ни успиват!
Това също е един вид индикация за същността и главните действащи лица в случващата се пиеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от das Разгледай мнениеНяма логика, нормално е заемът да се плати чрез печалбата на ЕРП-то, а тя идва от цената на тока. Ако няма да се печели от цената на тока, от какво да се печели при едно ЕРП? Гинка да не е Мара Лесната, че да работи за общия всенароден евроатлантически интерес, а не за печалба?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Почна се.
Вече е ясна и позицията на независимите контролни органи.
А лихвите по заемите, а рефинансирането от ЕБВР...?
Фирмата на Върбакова говори за 100млн.Лева, т.е. 50млн.Е приходи за миналата година, за която явно нещата са напудрени сериозно.
Предходната 2016та, разликата е драстична, а още по-преди - леш!
Та, откъде ще се връщат заемите?
Тя сама отговори - заложени са акциите на ЧЕЗ! И ЧЕЗ - Гинка оттам ще ги връща
Инвестиции в енергопреносната мрежа ли?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от boys Разгледай мнение„Оставката на енергийния министър буди още повече въпроси. Всякакъв въпрос, че това е сделка между две търговски дружества е нещо, с което ни заблуждават. Става въпрос за скрито придобиване на дружеството”, коментира Радев.
Браво на Радев.
]
Схемаджиите постигнаха непостижимото.
С изключение на участниците в схемата и затъналите в конфликт на интереси користолюбци, цялата останала България е обединена.
Това не успя да постигне и злополучната И Конвенция.
А иначе, По-важно е кой е бил пръФ!
Коментар
-
Централното оперативно бюро и парламентарната група на ДПС се събират при почетния председател на партията Ахмед Доган. Заседанието е насрочено за 15.00 часа в столичния квартал "Бояна“
Заседанието ще започне с анализ на обществено-политическата обстановка в страната. Вероятно ще бъдат дискутирани продажбата на ЧЕЗ, оставката на Теменужка Петкова, проблемите в управляващата коалиция, както и тези в Здравната каса.
http://www.banker.bg/obshtestvo-i-po...kaimaka-na-dps
Коментар
-
Президентът: Явно има схема за скрито придобиване на ЧЕЗ
"Всякакъв въпрос, че това е една банална сделка, е нещо, с което ни заблуждават"
Заблуда е, че сделката с ЧЕЗ е "банална", явно става въпрос за схема за скрито придобиване на дружеството, правителството дължи отговори. Това каза днес държавният глава Румен Радев, който още вчера направи съобщение, с което изразява загриженост за липсата на информация за придобиването на енергоразпределителното дружество, което държи около 1/3 от територията на страната от никому известната "Инерком".
https://clubz.bg/64769-prezidentyt_q...bivane_na_chez
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Почна се.
Вече е ясна и позицията на независимите контролни органи.
А лихвите по заемите, а рефинансирането от ЕБВР...?
Фирмата на Върбакова говори за 100млн.Лева, т.е. 50млн.Е приходи за миналата година, за която явно нещата са напудрени сериозно.
Предходната 2016та, разликата е драстична, а още по-преди - леш!
Та, откъде ще се връщат заемите?
Тя сама отговори - заложени са акциите на ЧЕЗ! И ЧЕЗ - Гинка оттам ще ги връща
Инвестиции в енергопреносната мрежа ли?!
Абсолютно немотивирани, напълно лайняни послания, с ясна социална компонента към гласоподавателите.
Вечно съм се чудел, как е възможно високопоставени служители-професионалисти, политици, академици, претенциозо-официози, друга сволоч,
да излязат и да говорят пълни нелепици.
Ама- то аз, дето съм напълно анонимен и беззначителен, когато се случи пръстите да ми изпреварят главата (пусто - много ми бързи пръстите), след товае се срамувам.
Започват вече да ни къпят, да ни правят вятър, да ни успиват!
Това също е един вид индикация за същността и главните действащи лица в случващата се пиеса.
Коментар
-
според мен гаранцията от уникредит е чисто проформа.... като им чета как ще плащат вероятно това просто за 'престиж' ... въпреки, че с тази селска пръчка без средно образование и дълга история с нап не виждам за какъв престиж може да се говори...
очаквам собственици да се окажат дебелан и георгиу и Бай Х разбира се скрит зад някоя фирмичкатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
„Оставката на енергийния министър буди още повече въпроси. Всякакъв въпрос, че това е сделка между две търговски дружества е нещо, с което ни заблуждават. Става въпрос за скрито придобиване на дружеството”, коментира Радев.
Браво на Радев.
http://btvnovinite.bg/article/bulgar...zhestvoto.html
- 1 like
Коментар
Коментар