IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
    Па вземал съм си малко артии навремето, да видим как ше я караме нататъка
    Дичко внимавай с чехите.Това цигани от тях пари няма да вземеш

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      На бате Пешо ще му е през дедовия, най-вероятно, а за хартиедържачите ще е по-добре. Имаш ли папири Дидо ?
      Па вземал съм си малко артии навремето, да видим как ше я караме нататъка

Коментар

Колеги, как смятате, че ще се отрази на акцията евентуален сплит?

Всъщност това ли е идеята зад намаляването на номинала на акциите?
        На бате Пешо ще му е през дедовия, най-вероятно, а за хартиедържачите ще е по-добре. Имаш ли папири Дидо ?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Колеги, как смятате, че ще се отрази на акцията евентуален сплит?

Всъщност това ли е идеята зад намаляването на номинала на акциите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Дидо спорим ли за нещо?
            Не бе, предположих, че тук се изказваш като експерт

Коментар

Не забравяй, че освен със земеделие твърди да се занимава и с енергетика
              Дидо спорим ли за нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                Е, не знаеш, не те интересува, но да се изказваш като последна инстанция можеш.
                Да за ЧЕЗ мога щото виждам какво правят.

Коментар

Не забравяй, че освен със земеделие твърди да се занимава и с енергетика

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Хахаха, отказвам се!
                    Не се отказвай ами го прочети внимателно !

Мислите го за прост селянин , но е написал нещо което бивщи и настоящи министри на енергетиката никога няма да схванат !

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      http://www.greentech.bg/archives/52370
                      ЕСО твърдят, че това е технически невъзможно. Да се уточнят дали са некадърници или лъжци. ЕРП са единствените ефективни структури в цялата енергетика. Приватизацията им е единственото хубаво нещо което се е случвало. Загубите паднаха наполовина, което спести огромни пари на потребителите. Държавата взе пари. Другите активи бяха докарани до фалит и в момента не струват нищо. Аз не харесвам бизнеса на ЕРП защото вярвам, че енергетиката изживява най-голямата си технологична трансформация за последните 100 години. Минаваме от централизиран към децентрализиран модел. Въпреки че нямам акции от разпределителите подкрепям напълно мнението на BSEtrader.
                      Не знам какво твърди ЕСО.От статията не мога да преценя дали това е истина.Трябва да знам товари структура на генерации конфигурация на мрежата износ внос връзка със съседни ЕСС.Само по вестникарски писаници

не мога да преценя

Коментар

Никога не ме е интересувало колко са абонатите на Плевенския ТЕЦ знам че е собственост на Ковачки.Не знам също дали е на печалба нито колко печелят от един абонат.Знам че собственика им плаче за затвора.Абонатите не могат да избягат защото Другарите Костов и Шиляшки се постараха за това а едни други другари подариха няколко теца на Ковачки

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                          Бате Пешо (не съм сигурен дали си ми бате -ама карай) като акционер в ЕРП-тата съм с 2-те ръце ЗА да им се изкара бизнеса на светло и преустатановят порочните практики. Статията е само препратка.
                          От друга страна големите проблеми в енергетиката не са при тях ,а основно при некадърните управляващи ,които от една страна използват държавните структури в енергетиката като дойни крави , а от друга искат да се харесат на електората си като пренасочват прожекторите от болната към здравата глава.
                          Относно учебниците които цитираш съм държал изпити по тях преди много години и съм работил в тази сфера
                          Абсолютно съм убеден ,че в ЕСО,БЕХ , НЕК и другите държавни дружества трябва да се направят проверки от съответните структури ,но за жалост няма кой да го разпореди нито сега ,нито в бъдеще.
                          Е тука няма как да не се съглася с теб.Политиците трябва да се разкарат ор енергетиката щото работа ще свърши като всяка друга работа с която политиците са се захванали.

Коментар

Бате Пешо, по памет мисля беше плевенчанин, та затова знаеш ли колко са абонатите на Топлофикация Плевен? А знаеш ли каква им е печалбата? Е, колко печелят те от един абонат и при каква рентабилност? А, могат ли тези абонати да избягат? И не на последно място - чия собственост е ТЕЦ-а и за какво става дума напоследък в Бобов дол? http://x3news.com/download/?id=232876
                            А колко са абонатите на ЧЕЗ или друго ЕРП? А колко им е печалбата/загубата?
                            Не само ток е енергетиката и далеч "най-краставите" не са ЕРП, ама не са от "нашите" и са удобни за таковане...
                            Никога не ме е интересувало колко са абонатите на Плевенския ТЕЦ знам че е собственост на Ковачки.Не знам също дали е на печалба нито колко печелят от един абонат.Знам че собственика им плаче за затвора.Абонатите не могат да избягат защото Другарите Костов и Шиляшки се постараха за това а едни други другари подариха няколко теца на Ковачки

Коментар

• Бате Пешо (не съм сигурен дали си ми бате -ама карай) като акционер в ЕРП-тата съм с 2-те ръце ЗА да им се изкара бизнеса на светло и преустатановят порочните практики. Статията е само препратка.
                              От друга страна големите проблеми в енергетиката не са при тях ,а основно при некадърните управляващи ,които от една страна използват държавните структури в енергетиката като дойни крави , а от друга искат да се харесат на електората си като пренасочват прожекторите от болната към здравата глава.
                              Относно учебниците които цитираш съм държал изпити по тях преди много години и съм работил в тази сфера
                              Абсолютно съм убеден ,че в ЕСО,БЕХ , НЕК и другите държавни дружества трябва да се направят проверки от съответните структури ,но за жалост няма кой да го разпореди нито сега ,нито в бъдеще.

Коментар

ЧЕЗ е фирмата при която кражбите не намаляват печалбата.Това не са инвеститори а крадци.Всяка мрежа има технически проект и в него загубите са изчислени.Другото е кражби.Питам защо ДКЕВР определя различен процент загуби от този в проекта?За банките си прав не е редно коректни да плаща щото банката е некадърна.Трябва фалит за такива банки.Пари в системата има достатъчно ама разпределението е неправилно.И именно политиците изкривяват реалностите и се опитват да са над природните закони
                                Хахаха, отказвам се!

Коментар

Working...
                                X