Първоначално изпратено от DidoDinev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНа бате Пешо ще му е през дедовия, най-вероятно, а за хартиедържачите ще е по-добре. Имаш ли папири Дидо ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеКолеги, как смятате, че ще се отрази на акцията евентуален сплит?
Всъщност това ли е идеята зад намаляването на номинала на акциите?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДидо спорим ли за нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеНе забравяй, че освен със земеделие твърди да се занимава и с енергетика
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЕ, не знаеш, не те интересува, но да се изказваш като последна инстанция можеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЕ, не знаеш, не те интересува, но да се изказваш като последна инстанция можеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеХахаха, отказвам се!
Мислите го за прост селянин , но е написал нещо което бивщи и настоящи министри на енергетиката никога няма да схванат !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеhttp://www.greentech.bg/archives/52370
ЕСО твърдят, че това е технически невъзможно. Да се уточнят дали са некадърници или лъжци. ЕРП са единствените ефективни структури в цялата енергетика. Приватизацията им е единственото хубаво нещо което се е случвало. Загубите паднаха наполовина, което спести огромни пари на потребителите. Държавата взе пари. Другите активи бяха докарани до фалит и в момента не струват нищо. Аз не харесвам бизнеса на ЕРП защото вярвам, че енергетиката изживява най-голямата си технологична трансформация за последните 100 години. Минаваме от централизиран към децентрализиран модел. Въпреки че нямам акции от разпределителите подкрепям напълно мнението на BSEtrader.
не мога да преценя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНикога не ме е интересувало колко са абонатите на Плевенския ТЕЦ знам че е собственост на Ковачки.Не знам също дали е на печалба нито колко печелят от един абонат.Знам че собственика им плаче за затвора.Абонатите не могат да избягат защото Другарите Костов и Шиляшки се постараха за това а едни други другари подариха няколко теца на Ковачки
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеБате Пешо (не съм сигурен дали си ми бате -ама карай) като акционер в ЕРП-тата съм с 2-те ръце ЗА да им се изкара бизнеса на светло и преустатановят порочните практики. Статията е само препратка.
От друга страна големите проблеми в енергетиката не са при тях ,а основно при некадърните управляващи ,които от една страна използват държавните структури в енергетиката като дойни крави , а от друга искат да се харесат на електората си като пренасочват прожекторите от болната към здравата глава.
Относно учебниците които цитираш съм държал изпити по тях преди много години и съм работил в тази сфера
Абсолютно съм убеден ,че в ЕСО,БЕХ , НЕК и другите държавни дружества трябва да се направят проверки от съответните структури ,но за жалост няма кой да го разпореди нито сега ,нито в бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеБате Пешо, по памет мисля беше плевенчанин, та затова знаеш ли колко са абонатите на Топлофикация Плевен? А знаеш ли каква им е печалбата? Е, колко печелят те от един абонат и при каква рентабилност? А, могат ли тези абонати да избягат? И не на последно място - чия собственост е ТЕЦ-а и за какво става дума напоследък в Бобов дол? http://x3news.com/download/?id=232876
А колко са абонатите на ЧЕЗ или друго ЕРП? А колко им е печалбата/загубата?
Не само ток е енергетиката и далеч "най-краставите" не са ЕРП, ама не са от "нашите" и са удобни за таковане...
Коментар
-
Бате Пешо (не съм сигурен дали си ми бате -ама карай) като акционер в ЕРП-тата съм с 2-те ръце ЗА да им се изкара бизнеса на светло и преустатановят порочните практики. Статията е само препратка.
От друга страна големите проблеми в енергетиката не са при тях ,а основно при некадърните управляващи ,които от една страна използват държавните структури в енергетиката като дойни крави , а от друга искат да се харесат на електората си като пренасочват прожекторите от болната към здравата глава.
Относно учебниците които цитираш съм държал изпити по тях преди много години и съм работил в тази сфера
Абсолютно съм убеден ,че в ЕСО,БЕХ , НЕК и другите държавни дружества трябва да се направят проверки от съответните структури ,но за жалост няма кой да го разпореди нито сега ,нито в бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЧЕЗ е фирмата при която кражбите не намаляват печалбата.Това не са инвеститори а крадци.Всяка мрежа има технически проект и в него загубите са изчислени.Другото е кражби.Питам защо ДКЕВР определя различен процент загуби от този в проекта?За банките си прав не е редно коректни да плаща щото банката е некадърна.Трябва фалит за такива банки.Пари в системата има достатъчно ама разпределението е неправилно.И именно политиците изкривяват реалностите и се опитват да са над природните закони
Коментар
Коментар