Да се смееш или да плачеш - https://www.youtube.com/watch?v=bB9aUByJBak
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнениеНаивник, схема е защото нещо не ти харесва или защото има разминаване спрямо някои закони - ако е второто може ли да дадеш малко повече инфо, защото явно не съм толкова наясно колкото си ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе хора, тя схемата крещи
Коментар
-
За ФЛ, четох тук - https://www.predpriemach.com/threads...-5#post-871229 Както и от няколко групи във фб където следя, се говори именно за ФЛ, а моя близка ми сподели, че такъв договор са и предложили!
Коментар
-
На мен не ми е ясно, тази продажба на акции не се ли счита за публична? Питам защото доколкото разбирам, човек ако реши да инвестира в този проект, не купува новоемитирани акции, а купува акции от консултанти в проекта - т.е. купуват техните акции, а как парите влизат в дружеството не знам, след като е договор за покупка-продажба на акции м/у ФЛ? А това хептен вече ме обърква - как ужким не е публично предлагане, а целия нет гърми от тях, т.е. до неограничен брой са стигнали и хем не купуваш ново емитирани акции, но хем даваш пари и после как тези пари се вливат в касите на дружеството. Някой може ли да ми обясни какво става тук, че нещо явно не ми стига умствения капацитет?
Коментар
-
Като са толкова яки и перспективни, че и кмет от Ветрино включили в отбора си, защо не си привлекат нужния капитал с банково финансиране, а търсят балъци. Впрочем от мой познат знам че не от скоро се опитват да предлагат проекта си на хората, даже и китайски инвеститори щели да се включат, и все същите приказки за добро бъдещо благополучие. Желая им успех, обаче не това е начина за сбъдване на мечти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНякой спомня ли си какво се случи тогава с тези инвестиции по-добри от златото?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеНакратко ПИРАМИДА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Тоя от коя нафталинова ракла го съживиха.
хахахха
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Гледам и се чудя на какво основание искат по 180 лв на акция или 18 милки капитализация? А още по се чудя, как до края на годината вече ще е 25 милки?
Вярно си е яката работа
- 1 like
Коментар
Коментар