Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеНакратко ПИРАМИДА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Тоя от коя нафталинова ракла го съживиха.
хахахха
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Гледам и се чудя на какво основание искат по 180 лв на акция или 18 милки капитализация? А още по се чудя, как до края на годината вече ще е 25 милки?
Вярно си е яката работа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Вярно си е яката работаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Какви са тия провокационни въпроси? Всички четат всичко, но... Хората си имат работа!
Могат ли, например те да се "разкъсат" от превантивни проверки? Къде пише, че трябва да се самосезират като институция?
Но ЩЕ! ЩЕ реагират, де! ЩЕ!
Но това, когато някой ужилен подаде необходимите документи... ЩЕ!
През това време компанията ще пренесе активите си /вероятно/ в Южна Африка... Тук ще остане празен офис и няколко... чекмеджета с платинени карти...Last edited by needtoknowmore; 12.04.2018, 20:32.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнениеНа мен ми е чудно, дали КФН има човек, който да след форумите и социалните мрежи за схеми?
Какви са тия провокационни въпроси? Всички четат всичко, но... Хората си имат работа!
Могат ли, например те да се "разкъсат" от превантивни проверки? Къде пише, че трябва да се самосезират като институция?
Но ЩЕ! ЩЕ реагират, де! ЩЕ!
Но това, когато някой ужилен подаде необходимите документи... ЩЕ!
През това време компанията ще пренесе активите си /вероятно/ в Южна Африка... Тук ще остане празен офис и няколко... чекмеджета с платинени карти...Last edited by безимeн; 25.02.2018, 23:01.
Коментар
-
Това е скрийншот от фейсбук страницата на проекта.
https://i.imgur.com/PGUKUfx.png
Не знам дали има нещо общо, но покрай историческия парк всичко започва да процъфтява. Свършили са имотите за по 9000 евро, които се намират в непосредствена близост. Страх ме е да отворя второто видео. Какво ли означава Имоти за 9000 евро до Исторически парк АД. Инвестиция с многокр...
Last edited by georgnank; 26.02.2018, 00:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Това Видин ли е ,къде е?
Коментар
Коментар