IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
    Хм. Не очаквах днес такова движение

Ако така затвори ще ми вземат почти всички акции на GME на $54 ( 50 страйк + 4 кол премия). Сега се надявам да ретрейсне, за да мога да си натоваря каруцата отново.
    Вчера - 39 днес - 58 за 24 часа покачване с 50 процента . Нещо гладкият ми мозък не може да го проумее.
    А акцията си ускорява и пазара още не затворил.
    Last edited by Todor Sabev; 22.01.2021, 20:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
      Хм. Не очаквах днес такова движение

Ако така затвори ще ми вземат почти всички акции на GME на $54 ( 50 страйк + 4 кол премия). Сега се надявам да ретрейсне, за да мога да си натоваря каруцата отново.
      TOВАРИ, БРЕ! Хванахме ги! Онзи смешник се беше насрал вчера от шубе.

---

И, кака, ако ти трябва някой да ти носи кафето или дрехите на химическо... просто кажи.

Коментар

• [QUOTE=terziеv;n3705439]

Тя е продаде за x10 печалба. Истинско чудо е, че издържа толкова. Ма ние затова сме мъже, за да държим

Много акции по- трудно се държат

Коментар

• Хм. Не очаквах днес такова движение

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

рача ама няма такива
            Ся, много ти се дразня. Почти насила взе GME и пак ще изкараш повече кинти от мен. Бедните винаги го духат.

---

Само смей да продадеш с "идея" после да го вземеш по-тънко!

50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Meстя профита на 120!

---

Някой е ударил стоп или, дай Боже, се е надянал на маржин кол
            Last edited by terziеv; 22.01.2021, 19:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Питай в датския форум, защото обяснения на български не рачиш да приемеш.
              рача ама няма такива

Коментар

• За който е 80-90% в GME, може да помисли да вземе някаква нафта. Последен шанс. Аз се облизвам на PAA.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                  Кво пак им стана на интелските инвеститори. Уж скочи акцията след отчета и изведнъж решиха да разпродават
                  Питай в датския форум, защото обяснения на български не рачиш да приемеш.

Коментар

• Кво пак им стана на интелските инвеститори. Уж скочи акцията след отчета и изведнъж решиха да разпродават

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Една акция, пък Пипетка продаде половинта. Да се чуди човек.
                      Тя е продаде за x10 печалба. Истинско чудо е, че издържа толкова. Ма ние затова сме мъже, за да държим

---

Стана някакво чудо и GME отвори на 43! Ама някой тук пак не взе. После ще има чудене, маене и обяснения защо гроздето кисело. Товарете под 45, бре серсемлер.
                      Last edited by terziеv; 22.01.2021, 18:05.

Коментар

• NNDM

Коментар

Пълни глупости! Има само една акция - GME. Пълнете под 45, за да не се налага после да пускате рисунки по форумите и да ставате за резил.

Е, за диверсификация може и малко в APT.
                          Една акция, пък Пипетка продаде половинта. Да се чуди човек.
                          Last edited by Todor Sabev; 22.01.2021, 17:39.

Коментар

• Най-после получих маил от IB че ще ми мигрират акаунта към ирладнската. Все си мислех, че пак аз нещо не съм разбрала

Коментар

Пълни глупости! Има само една акция - GME. Пълнете под 45, за да не се налага после да пускате рисунки по форумите и да ставате за резил.

много съмнителна ми се вижда тази ... какво те кара така да мислиш? Същото те питах когато твърдеше, че със всичките пари трябва да се купува природен газ, есента, на 3 някъде беше . Добре, че направих точно обратното - продадох много и много спечелих

Коментар

• Пълни глупости! Има само една акция - GME. Пълнете под 45, за да не се налага после да пускате рисунки по форумите и да ставате за резил.

Коментар

X