IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз махнах и профит тейкъра. Майната му, докъдето стигне. Бих купил и на 60+, ама ни марджин, ни кеш вар.

Коментар

• В началото на сесията можех да си затворя късите колове на 20ц ама си викам до $50 има мегдан и едва ли ще ги стигне. По едно време коловете бяха по $27, а аз съм къса на голям брой от тях
      Досвидяха ми се $20 и а после станаха по $2.7к на контракт...

Коментар

• Три пъти спират търговията тези педе... продадох и бабата ... вече съм до шия. Децата са светли и мисля, че ще мога да ги шитна изгодно, ама отнема време.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

това рали и шорт скуиз, виж колко поскъпна локейта
          Според мен шорт скуизът дори не е започнал. По-скоро е gamma squeeze на marketmakers.

Коментар

• ще купи баба си. Тя халтната

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

дреме ми
              Хаха той търси признание от някой ти го отряза.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

Това вместо да го пишеш, можеше да уползотвориш времето правилно и да КУПИШ gme! Още не е късно.

КУПУВАЙТЕ БЕ! НЕ Е СКЪПО! ТОВА ЩЕ МИНЕ 200. ЖИВОТЪТ ДАВА САМО 2-3 ТАКИВА ВЪЗМОЖНОСТИ
                Last edited by terziеv; 22.01.2021, 21:01.

Коментар

аз па продадох на 52 и ме е яд разбира се. Ама това е щото гладкия ми мозък не схвана как е възможно това рали. Само викаш Купувай ама така на доверие кой ще купува. Аргументирай се иначе не става
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

С настоящето ви уведомявам, че повече няма да ви уведомявам. Мртва сте за мен.
                    дреме ми

Коментар

• Чудно ми е кога ще започнат с репресиите срещу печелившите. "умните' пари не са много умни, но имат власт и са отмъстителни. Gme е борсовият Тръмп; няма начин да поправи нещата, но поне разкри всички мизерии

гответе се за драстични мерки. Делистване, блокиране на пари в брокерите...

Коментар

аз па продадох на 52 и ме е яд разбира се. Ама това е щото гладкия ми мозък не схвана как е възможно това рали. Само викаш Купувай ама така на доверие кой ще купува. Аргументирай се иначе не става
                        С настоящето ви уведомявам, че повече няма да ви уведомявам. Мртва сте за мен.

Коментар

Купувай бе! Толкова ли не схвана, купувай!

ако искате вярвайте ама си разлях лещята на компа и не успях да купя на 50. От телефона на 56 взех

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Що ти веган ли си, че кусаш леща.
                            Нема ли за червено вино с пръжки,
                            Нема. Изпразниха и двете карти,за да се закача на gme. E, лещата си е със свинска мас

Коментар

ако искате вярвайте ама си разлях лещята на компа и не успях да купя на 50. От телефона на 56 взех
                              Що ти веган ли си, че кусаш леща.
                              Нема ли за червено вино с пръжки,

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Вчера - 39 днес - 58 за 24 часа покачване с 50 процента . Нещо гладкият ми мозък не може да го проумее.
                                А акциата си ускорява и пазара още не затворил.

Коментар

X