IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съвсем си е конкретен човека, каза купувайте всичко и излезе прав. Ако случайно после паднат ще каже, че ти що не продаде и пак ще е прав

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Впечатлена съм, че си запознат с мозъка на разгонените катерици за сметка на познания за възможностите за концентрация на човешкия мозък както и с факта, че те са функция на физиологични фактори, а не на желанието на собственика му и околните. Продължаваш да не отговаряш конкретно на конкретни въпроси, а вместо това само се чудиш как да засегнеш човек. Както се казва Хубава работа ама българска. Потвърждаваш наблюденията ми за злобния, прост и комплексиран българин. Кел файда че имаш добра памет (или поне ти така смяташ) след като ти липсват елементарни човешки добродетели. Продължавай да четеш в reddit и да правиш квото ти кажат - там всички са от милионер нагоре.
      А Терзо не отговарял с конкретика, не може да бъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Форде, не е само тя. Целият свят сякаш има концентрацията на разгонена катерица. Всичко, случило се преди повече от месец е напълно изтрито от съзнанието. Почват да четат страница с текст и докато стигнат до последния ред вече са забравили началото.

иначе аз не вярвам във фундамента на компанията. В случая това няма значение. Сравнение с други балоняци или с банкрутирала компания са неуместни.
        Впечатлена съм, че си запознат с мозъка на разгонените катерици за сметка на познания за възможностите за концентрация на човешкия мозък както и с факта, че те са функция на физиологични фактори, а не на желанието на собственика му и околните. Продължаваш да не отговаряш конкретно на конкретни въпроси, а вместо това само се чудиш как да засегнеш човек. Както се казва Хубава работа ама българска. Потвърждаваш наблюденията ми за злобния, прост и комплексиран българин. Кел файда че имаш добра памет (или поне ти така смяташ) след като ти липсват елементарни човешки добродетели. Продължавай да четеш в reddit и да правиш квото ти кажат - там всички са от милионер нагоре.

Коментар

• Форде, не е само тя. Целият свят сякаш има концентрацията на разгонена катерица. Всичко, случило се преди повече от месец е напълно изтрито от съзнанието. Почват да четат страница с текст и докато стигнат до последния ред вече са забравили началото.

иначе аз не вярвам във фундамента на компанията. В случая това няма значение. Сравнение с други балоняци или с банкрутирала компания са неуместни.

Коментар

И с какво GME са по-добри от Тесла, та тях ги купи?
            Добре де, не четеш ли в темата?
            Това е балоняк, но с перспективи ритейла да размаже муцуните на институционални къси, което води до ей такива изстисквани я като вчерашното. Още една-две такива търговии и картоните се продават. Иветка твърди, че компанията не е съвсем балонна, с малък дълг на фона на продажбите и в началото на цикъл, което също е важен фактор.
            Едва ли е по-добра от тесла, но е с възможност за големи печалби за кратко време. Възможност тук е ключовата дума!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Връщам те от мрътвите временно; само да ти се възмутя, че тръгваш по пътя на Мунчо и на Художника. Моля те, покажи един мой пост, в който казвам, че Тесла ще пада. Точно обратното съм твърдял винаги. А немалко съм писал по темата. Това не означава, че съм купувал или ще купя. Никакво намерение нямам.
              И с какво GME са по-добри от Тесла, та тях ги купи?

Коментар

Не мога дa повярвам, че дългосрочният Терзо, залагащ само на подценени акции и върл противник на Тесла, се нахендри all in баш на GME, които работят на загуба
                Връщам те от мрътвите временно; само да ти се възмутя, че тръгваш по пътя на Мунчо и на Художника. Моля те, покажи един мой пост, в който казвам, че Тесла ще пада. Точно обратното съм твърдял винаги. А немалко съм писал по темата. Това не означава, че съм купувал или ще купя. Никакво намерение нямам.

...

И а прочети пак каква ми е стратегията. 10 пъти поне съм обяснявал. Ама пий си гинко билобата
                Last edited by terziеv; 23.01.2021, 15:22.

Коментар

• Не мога дa повярвам, че дългосрочният Терзо, залагащ само на подценени акции и върл противник на Тесла, се нахендри all in баш на GME, които работят на загуба

Коментар

• С това 3% просто играеш хазарт. И си въобразяваш, че като го разхвърлиш по много маси, рискът намалява. Теб няма да те убеждавам, защото хем искаше, хем питаше, хем не ти стисна да вземеш от Данайците. Отговори си сам защо. Отговорът не е в никакви 3%, а още по-малко в това, че искаш пари.

А най-най-забавното е, че именно твоите разсъждения са разсъжденията на тълпата. Нямам идея как успяваш да се самоубедиш, че не я следваш.

Коментар

• Панталеев, има си време за всичко. Баш сега обаче не е време за мислене. Нещата са нарисувани. Риск естествено има, но е невероятно нисък предвид възможностите. Да не говорим, че ти се дава възможност да правиш история, което я помисли колко често ти си е случвало. Животът те гледа и те пита: лъв ли си или мухльо? Как ще му отговориш?

Луд си, ако не купиш в понеделник в началото на сесията, когато спада винаги. Послушай вътрешния си Стоичков.

Коментар

• Скоро никой не е споменавал за това да напомня (понеже при мен най-големите печалби или най-малките загуби са били имено някой като ми напомни за това) :

Изчислете си правилно риска и не се самозабравяйте !!! Верно, че повече риск ... повече печалба, но не прекалявайте.

Наистина, че всичко изглежда толкова добре, че чак е трудно да повярва човек, но ще дойде деня, в който някой ще трябва да плати сметката.
                        Last edited by pantaleev; 23.01.2021, 04:00.

Коментар

• 50% за деня... ядва се някак. колкото да не е без хич. Отивам да си изчислявам шарпей рейшиото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
                            Успях да ролна падежиращите днес къси колове със страйк 50 , на такива с падеж 29.01 и страйк 60. Като за това упражнение дори взех кредит (затворих на $10 и селнах новите на $10.50).
                            Премиите на опциите са тотално изкривени - ако направим същото упражнение на тесла например, ще загубя 75% от премията

Та, надяваме се идната седмица да бъде спокойна, макар че мнооого ме съмнява.

А за половината от позицията дето продадох и селнах путове срещу нея на страйк $40 си чакам. В петък живот и здраве ще си прибера $4 на акция и после ще видим
                            Баси, ако имах пари щях да продам един ЗИЛ путове.

Коментар

• Успях да ролна падежиращите днес къси колове със страйк 50 , на такива с падеж 29.01 и страйк 60. Като за това упражнение дори взех кредит (затворих на $10 и селнах новите на $10.50).
                              Премиите на опциите са тотално изкривени - ако направим същото упражнение на тесла например, ще загубя 75% от премията

Та, надяваме се идната седмица да бъде спокойна, макар че мнооого ме съмнява.

А за половината от позицията дето продадох и селнах путове срещу нея на страйк $40 си чакам. В петък живот и здраве ще си прибера $4 на акция и после ще видим

Коментар

• Фризьорките и тираджиите твърдят, че един фонд се е нахакал на марджин колеца и затова е бил единият стоп на търговията. Има бая още. Т.е. ако искате да си пиете карнобатската гроздова на някой бряг в Коста Рика - КУПУВАЙТЕ!

Last edited by terziеv; 22.01.2021, 23:25.

Коментар

Working...
                                X