Такъв спад от 500 пункта за 1 ден при Дау Жона не съм виждал ....... ще отиде и на 16 хиляди - тва как ще се възстановява - ще отидат години
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Аз за сега ще постоя на странадългите са ми достатъчни, ако в понеделник няма сили за нагоре може пак да отворя къси. Но и мен ме съмнява че това беше страха. След две три седмици пак. До като не тръгнат нормалните трендове към вдигане на пазарни лихви и поевтиняване на еврото мисля да се въздържам от екстра риск нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMного си трайкате бе, къде гледате, има ли слюноотделяне...
Коментар
-
Mного си трайкате бе, къде гледате, има ли слюноотделяне...
Някой се опитва да ми изкорми 2-те най хубави акции GILD VLO...ще му скъсам топките..
Освен на горните съм заложил опции по ниското и на AAPL, TAN, RSX, VALE ...сичкото ян17
Гледам да пестя колкото може барута че не се знае доде може стигнем....не че в края на краищата няма да посегна и на бфб ако се наложи...
Коментар
-
Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение18.06Long Euro
Аз пък добавих днес още 1/4 към късото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНа коя борса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНа коя борса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКъде според теб е най-добре да се търгува Гленкор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеeveryone is entitled to his opinion. so make your bets. market decides
as per last week:
i am long USD/JPY, USD/NZD, Itraxx Main, Short EM, Long Euro
Коментар
Коментар