Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЧакам си отговора. Какъв шорт скуиз ще правите като никой не шорти?
Просто търся потвърждение. Не ме нападайте сега, лаик съм. Казах че съм купил няколко и ще държа. Мога да ги загубя тия пари без драма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЧакам си отговора. Какъв шорт скуиз ще правите като никой не шорти?
И се пише "скуирт". Това, за което пишеш.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеумрях от смях с новините и Иветка. И мои постове бяха показани. Доживях и аз да ме покажат по телевизора
По всичко изглежда, че шоуто приключи? Успяхте ли да излезете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеКойто вярва в борсата че ще е ОК ... сега не е лош момент за ТQQQ .
$89.43 USD −7.05 (7.31%) 12:48рм
Аз лично взех малко .. за едни бързи 1-2-3% .. със сравнително малко риск.
Който иска и е доволен на 2% може да излиза:
91.47 USD −5.01 (5.19%) 2:12рм
Аз лично съм лакомия и ще държа още.
Ай така абсолютен аматъор прави 2% .. с минимален риск и голяма позиция.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеМнения от форума се появиха в централната емисия Новини по bTV. Ето и линк (след 34та минута)
https://btvplus.bg/produkt/novini/30...ija-29-01-2021
@бТВ, следващия път ми пишете на лично ако искате да коментирам темата в предаването, а не да показвате някакви хора които вчера са разбрали за тази акция и отговарят на въпроса с "Абсолютно"
- 1 like
Коментар
-
Мнения от форума се появиха в централната емисия Новини по bTV. Ето и линк (след 34та минута)
https://btvplus.bg/produkt/novini/30...ija-29-01-2021
@бТВ, следващия път ми пишете на лично ако искате да коментирам темата в предаването, а не да показвате някакви хора които вчера са разбрали за тази акция и отговарят на въпроса с "Абсолютно"
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКолко % са къси от всички акции в обращение, т.е. тези налични на борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Верно съм стиснат... Но не забравяй , че съм бонбонче...
... от телефона поне търсачката нa yahoo по %институции и %вътрешни не работи. Другите сайтове не ми си ровят.
... някой използва ли ibkr с алтернативен терминал, който позволява управление на няколко акаунта?Short Percent of Float: 0.00%
- 1 like
Коментар
Коментар