If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е как да не са банка бе ники, нали го видях имат си Girokonto и всичките му екстри, а тоя lynx аз позлвам директно IB то май като гледам няма по-големи и тънки от тях .....
да ама предимно брокер, това е BNP Paribas
IB > Lynx
Last edited by mibova; 16.08.2015, 17:26.
Причина: Пишете на кирилица.
Е само това ли са разходите в щатите - ами данъчното облагане, ами валутния риск.
Аз казвам 0.1% е малко(ако е само това) , направо хвърчиш, понеже аз давам 0.25
check also lynx, the german subsidiary of Interactive.
shall be available in Österreich
е как да не са банка бе ники, нали го видях имат си Girokonto и всичките му екстри, а тоя lynx аз позлвам директно IB то май като гледам няма по-големи и тънки от тях .....
Е, та 0.1% е нищо
Но ако се плаща само 4,95 € на сделка това също е много малко 4.95/10000 € = 0.0495%
То трябва да се разгледат и другите им комисионни, ако има месечна, за поддръжане на портфейла, за не знам си какво ...
За покупка на акции или на варанти говорим?
Съжалявам, наистина не разбирам. Мен ако питаш не бих се бутал изобщо на немски акции.
Случаят е следния. Приятел търгува през Саксо акции, не му дават обаче никаква възможност за защита. Само покупка акции и къси и дълги CFD. Платформата не дава възможност за опции /варанти/, което за мен е тъпо.
Комисионната за акции е 0,1%
Гледах и IB, тяхната е същата за покупка на акции. Наистина ме интересува има ли някъде възможност за търговия в Германия на акции с по-ниски комисионни от 0,1%
а ти си ги цъкаш направо от банката ти, то и тая е такава https://www.easybank.at/easy ама са едни цени ...... тея твойте не са ли скъпи бе аз като гледам цените, та провизиони та чудесии, на месец такси тея са се уляли направо
а ти си ги цъкаш направо от банката ти, то и тая е такава https://www.easybank.at/easy ама са едни цени ...... тея твойте не са ли скъпи бе аз като гледам цените, та провизиони та чудесии, на месец такси тея са се уляли направо
Момчет- путове, колове, опции, който ги разбира - шапка му свалям.
Но по-добре кажете накъде ще вървят пазарите генерално (в щатите и германия)според вашите преценки (до края на годината или ако е далеч , поне до края на м.септември).
Че сега след тия девалвации, да се чуди човек какво да прави.
Коментар