IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До края на тази седмица ще видим как човешкият интелект ще победи машините.(или техните програмисти)

А вие малко сте се "поизгубили в превода" през уикенда. Опции, мопции и т.н....

П.П. Трябва дневно затваряне на S&P под 1065 и мечките ще се активизират. Нивото си е мое.
    Last edited by anon6706; 17.08.2015, 17:53.

Коментар

• Напълно резонно DAI продължава да лази

А екстра, съвсем се продъни

http://www.investor.bg/novini/444/a/...gmenta-200641/
      Last edited by andy2000; 17.08.2015, 16:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        КИ - брутално намаляване на държавния дълг за търговия - води до ниски лихви просто защото предлагането намалява а търсенето се запазва.
        КИ - все по-слабо евро - тук връзките може да са много.
        Слабо евро по-високи печалби на компаниите износителки съответно по-високи цени на акциите им.

Китай, Ем и така нататък нямат особено общо с КИ в Европа. По-скоро със силата на долара и очакванията за вдигане на лихвите там.

това е правилната логика
        main stream bla bla

Коментар

• КИ - брутално намаляване на държавния дълг за търговия - води до ниски лихви просто защото предлагането намалява а търсенето се запазва.
          КИ - все по-слабо евро - тук връзките може да са много.
          Слабо евро по-високи печалби на компаниите износителки съответно по-високи цени на акциите им.

Китай, Ем и така нататък нямат особено общо с КИ в Европа. По-скоро със силата на долара и очакванията за вдигане на лихвите там.

това е правилната логика

Коментар

• Направих го преди няколко дни, основният ми залог Европа/основно Германия/ засега се проваля, компенсирам известна част с алтернативни краткосрочни залози- валути и интрадей къси, така че все още съм ок, но определено обърках, че не прибрах дългите пролетта.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
              reminder
              Логиката ти продължава да е тотално сбъркана Ама като ти харесва

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Теорема: Всяко неуспешно КУ може да бъде обърнато в успешно като просто продължиш да печаташ и печаташ повече
                the art is to place your bets and do money whatever, rest is bla bla

Коментар

• Теорема: Всяко неуспешно КУ може да бъде обърнато в успешно като просто продължиш да печаташ и печаташ повече

Коментар

• reminder: EM

Коментар

hmmm standard opinion. if you come to interview to me, you would not make it

successful QE = higher nominal yields = higher euro. if you want to be long EU, you cannot be short euro.

lower euro= exit from EM, higher CNY risk, pressure on commodities (deflation risk).

currently QE is deflation supportive as funding costs are low but lower default rates = overcapacity (France is good example)
                      reminder

Коментар

this end of July bet which is long-term (Mr. Ravnovesie)

i do not read this site very often but this is fair point

http://www.zerohedge.com/news/2015-0...e-bonds-lehman

so draw a conclusion
                        Писалия тази статия ми се струва че има някой сериозни дупки в логиката.

HY пада защото пада петрола. А по една случайност едни от основните емитенти не тези облигации са малки петролни компании пръкнали се около шистовия петрол.

Иначе аз този срив при облигациите го чакам от доста време - ама пусти балони винаги могат да продължават и да продължават да се надуват много по-дълго от очакваното

Коментар

so draw a conclusion
                          то май и за тва гръмна фабриката там в Tianjin ..... нищо те ше им го върнат с още повече devaluation

Коментар

Short CDX HY кои раzбрал, раzбрал

so draw a conclusion

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              ОК, мен не ме е срам да питам.
                              с 5 контракта януари 16 33 кол опции върху DB /АДР/ в щатско например аз имам правото да закупя 500 акции на цена 33 до експирейшъна. Имам опция да упражня правото си, като естествено никога няма да го направя, тъй като винаги мога да продам опциите.

Кво трябва да си купя у Немско за да имам същия резултат. Да речем нещо със страйк 30 евро в DBK пак за януари.
                              http://www.zertifikate.boerse-frankf...rrants#details

and other products

Коментар

500 warrants is not equal 500 options
                                ОК, мен не ме е срам да питам.
                                с 5 контракта януари 16 33 кол опции върху DB /АДР/ в щатско например аз имам правото да закупя 500 акции на цена 33 до експирейшъна. Имам опция да упражня правото си, като естествено никога няма да го направя, тъй като винаги мога да продам опциите.

Кво трябва да си купя у Немско за да имам същия резултат. Да речем нещо със страйк 30 евро в DBK пак за януари.

Коментар

Working...
                                X