Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Пуснах поръчка на 200. Ама засега е в блокаж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Задрасквам те от лъвовете.Пуснах поръчка на 200. Ама засега е в блокаж.
Коментар
-
Реално, почти цялата фондова търговия е с ценни книжа, които нито продавачите, нито купувачите ги имат. И това го знае всеки, който е поне малко в час, с това което се случва
При търговия за наносекунди или дори да купеш днес и да продадеш утре, просто няма как да е иначе. Сетълмънта е T+1 или T+2, а без сетълмънт няма реално прехвърляне на ценните книжа
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеНай интересното ще дойде ако излезе на яве информацията че едни хора са раздавали едни пари дето ги нямати цялата работа e станала шменти капели а късите позиции са яко на кредит. После ще тръгне едно домино и от GameStop ще стане GAME OVER.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеУдари ми стоповете на 220. Аз засега излизам. 230% +
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениев дегиро не мога да проверя може ли да се купува щото нямам една пара и е много смотана платформата, не смея да експериметнирам. Но иначе всичко си изглежда нормално. В Nordnet са халтнати. Не ми е ясно как може да продадеш при положение, че е забранено да се купува. Кой ще ти я купи !!!!
Robinhood also shut down buying of AMC (AMC), BlackBerry (BB), Bed Bath and Beyond (BBBY), Express (EXPR), Koss (KOSS), Naked Brand Corp (NAKD) and Nokia (NOK). Users can only liquidate or close positions.
Коментар
-
в дегиро не мога да проверя може ли да се купува щото нямам една пара и е много смотана платформата, не смея да експериментирам. Но иначе всичко си изглежда нормално. В Nordnet са халтнати. Не ми е ясно как може да продадеш при положение, че е забранено да се купува. Кой ще ти я купи !!!!
Robinhood also shut down buying of AMC (AMC), BlackBerry (BB), Bed Bath and Beyond (BBBY), Express (EXPR), Koss (KOSS), Naked Brand Corp (NAKD) and Nokia (NOK). Users can only liquidate or close positions.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Давай, но мафията иска да те спре. Буквално. [ATTACH=CONFIG]n3708233[/ATTACH]
Има ли в момента брокер, който да не е в лайната?
-------
Ивелина? Жирото?
============
И въпреки това НЯМА СРИВ В ЦЕНАТА. Защото не може да има, при тези обеми, които късите държат. Ако не се продава, цената ще продължи да скача, дори да няма много желаещи за покупка.
- 1 like
Коментар
-
Давай, но мафията иска да те спре. Буквално.
[ATTACH=CONFIG]n3708233[/ATTACH]
-------
Ивелина? Жирото?
сега изписват вече в Революта Market Risk Warning.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеОтказаха я. И спряха търговията. Ама аз съм упорит ще пробрав пак
-------
Ивелина? Жирото?
============
И въпреки това НЯМА СРИВ В ЦЕНАТА. Защото не може да има, при тези обеми, които късите държат. Ако не се продава, цената ще продължи да скача, дори да няма много желаещи за покупка.Last edited by terziеv; 28.01.2021, 17:29.
Коментар
Коментар