IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хуу де, кво ги шашна изведнъж идиотите толкова много?

Коментар

• Тъпи хахави говеда, вчера бяха герои, днес са идиоти: Хонконг устоя на китайските глупости и излезе на плюс - тия тъпаци се изложиха.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Ня нищо интересно. Знае се много отдавна какво става с една жаба като я сложиш в студена вода в тенджера без капак и започнеш бавно да загряваш водата. Причината за това което става с жабата е нейните супер здрави нерви... хаха
        Мастъре, мастъре, аз днес съм 3,56% нагоре върху целия портфейл - и то след сегашния спад. По едно време през деня бях над 6% нагоре Така че все такива неща да се случват

Коментар

• Лихвите почват да растят. Днес акциите пада и облигациите падат - и то яко. А най падащи, относително спрямо други подобни движения са тези акции които се приемат за прокси на облигации. Ютилитис и телекоми.

Така че позиционирането за спукването на балона при облигациите вече започна. Може да е още рано, но първите лястовички вече се появиха.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            И тези с по-здрави нерви се измъкнаха след вчерашната капитулация на по-слабите нерви. ще видим от тук нататък какво ще стане.
            Ня нищо интересно. Знае се много отдавна какво става с една жаба като я сложиш в студена вода в тенджера без капак и започнеш бавно да загряваш водата. Причината за това което става с жабата е нейните супер здрави нерви... хаха
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Все трябва да има причина - да не би Обонго да е хванал диария?

Коментар

• Защото Winter is Coming - Вече няма нужда от конкретни причини за движенията надолу. Още доста пропадане (при това за кратко време) се очертава по мои скромни сметки.
                До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Как бе девиза ....Great companies at great price...времето иде

ПС Възможно е утре-вдругиден да има неуспешен опит за рали, после надоле пак.
                  Струва ми се че няма да се разминем с тестването на октомврийските корекционни нива...т.е хубава дълбочка 15-20% корекция.
                  Mразя да съм прав...ма още повече мразя да съм неподготвен...

Да видим каква ще я къдрим утре.

Кеш засега има за още 2 напъна като вчера, ама знайш ли ...- утре отивам банката да подготвя 2-я ешалон в ПБГ - да се надявам че като за по голяма сума ще ми дадат по добър преференциален курс BGN/USD.
                  То и да сме видяли дори нисе дъното - пак си заслужава.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    живеем в интересни времена....
                    И тези с по-здрави нерви се измъкнаха след вчерашната капитулация на по-слабите нерви. ще видим от тук нататък какво ще стане.

Коментар

• живеем в интересни времена....
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Защо проклетите кравари се дънят така гнъсно в момента?
                        Народа иска да продава и бяга от пазара

Коментар

• Ей,бая съм се дзверил в тия пазари/Игри/ май!!!Не ми се връща кэм вчерашните коментари,ама май съм бил на прав път!!!

Коментар

• Защо проклетите кравари се дънят така гнъсно в момента?

Коментар

• Само по това време не бях виждал да пада така.
                              Но както се казва: винаги има какво още да научеш(да видиш) !
                              Успех на всички
                              Last edited by Novakat; 25.08.2015, 23:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                След вчерашното пълнене на гащите днес всички хартиени буболечки са в еуфория.... До следващия път, който ще е съвсем скоро!
                                Защо ни казваш: "хартиени буболечки" - ние не сме такива: не мишкуним хартийки в бамките, но купуваме активи.

Коментар

Working...
                                X