Най лесното отиграване от страна на хедж фондовете е да се свържат с компанията и да и кажат че ще запишат 3 пъти повече акции от сегашните и по на 20 долара. Това ще осигури акции на фондовете. Компанията ще е супер Хепи. С цялото това нещо ще струва 5 пъти по малко отколкото ако дори сега се наложи да закриват по сегашни цени. Ще е малко трудно обсче да убедят настоящият акционери, особенно ако голяма част от тях са вече от редит
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Баш си е игра. Но още нищо не сме победили. Само временно държим Цяря в шах и чакаме следващия му ход. Но както и ти сам прозря в един от предните ти постове, сега може да решат да обърнат масата, да хвърлят фигурите на страна и да преминем в ръкопашен бой. Иначе ще трябва да платят сметката а тя може да се окаже много по дебела от колкото предполагаме. Тези милиарди за които се носят слухове може да се окажат само върха на айсберга.
Но ако хората решат да кешират нищо от това няма да се случи.Last edited by Andi11; 30.01.2021, 10:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНяма моя картинка. Всичко е от тук. Аз няма как да знам дали е актуална, ама ти има как да знаеш и знаеш че не е актуалнa ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение......
Аве... вчера ясно показаха, че не е баш игра и че големите пари няма просто да ги дадат. В добавка, че в момента е най-корумпираната администрация в историята... Та игра няма. Победихме, но е малко пирова победата. Като направят лихвите отрицателни, кой според теб ще се смее.
Но ако хората решат да кешират нищо от това няма да се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеameritrade.com нещо стаде багажа на следборсовата) .... представям си какво става...
Все пак да се включа в каузата с още 2 да не падаме под 300$:
01/29/2021 16:09:34 Bought 2 GME @ 295.95
В интерес на истината... за автоматичното упражняване на опциите на падеж, имало някакво значение и търговията след затваряне. Нямам идея какво точно. На мен не мида дава да търгувам опции AH, ама в Quora някъв е написал, че може.
===
Не им слагай стопове. Със сигурност няма да падне под 100 за дълго. Компанията вече се превърна в култ. Профит - над 1000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Почвам да си мисля, че първи клас си хванала някаква коварна болест и половината година си я пропуснала. Тази половина, в която сте учили четене. Поне 10 пъти аз лично обясних. Накрая аз даже го разбрах и вече не се правя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеameritrade.com нещо стаде багажа на следборсовата) .... представям си какво става...
Все пак да се включа в каузата с още 2 да не падаме под 300$:
01/29/2021 16:09:34 Bought 2 GME @ 295.95
Коментар
-
Почвам да си мисля, че първи клас си хванала някаква коварна болест и половината година си я пропуснала. Тази половина, в която сте учили четене. Поне 10 пъти аз лично обясних. Накрая аз даже го разбрах и вече не се правя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Затова питам, щото не разбирам. А ти вместо да ми отговориш ми повтаряш моите думи че не разбирам. Като гледам и ти не разбираш, затова не можеш да обясниш
Коментар
-
Май долавям микроагресия, сексизъм и дори мизогиния! Докладвах те.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеМай половината коментиращи тук все още не могат да разберат какво точно се случва.
Шоуто не само че не е приключило, ами то още дори не е започнало. Досега само гледахме трейлъри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
В някакъв сайт казват 0%, не ти се вярва. Виж в друг сайт. 0 в софтуер може да означава липса на данни.
https://finviz.com/quote.ashx?t=GMEShort Float 121.98% 61.78 от твоята картинка/50.65 = 121.97%, т.е. двата сайта съвпадат след като фикснеш бъга на единияShs Float 50.65M
но няма как да знаеш дали е актуална информацията.
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеМай половината коментиращи тук все още не могат да разберат какво точно се случва.
Шоуто не само че не е приключило, ами то още дори не е започнало. Досега само гледахме трейлъри.Last edited by terziеv; 29.01.2021, 23:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
цената бая време се задържа под 300 ако не забеляза
- 1 like
Коментар
Коментар