If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам чувството, че утре ще почнат обратно на понеделникът - рязък скок нагоре при отварянето... разбира се зависи какво ще стане преди тях в Азия и Европа.
Имам чувството, че утре ще почнат обратно на понеделникът - рязък скок нагоре при отварянето... разбира се зависи какво ще стане преди тях в Азия и Европа.
Хуу де, кво ги шашна изведнъж идиотите толкова много?
Ха де...
Вий как мислите?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ти си ясен като бял ден, неуравноесенов. Ще печелиш докато пазара се колебае на едни и същи нива и ще загубиш всичко което си спечелил умножено по 3, когато пазарът се продъни.
Ако се продъни защото лихвите се качват ще направя маса пари аз играя срещу този балон от доста време
Ако се продъни по друга причина ще загубя ама поне имам смелост да си играя по мнението - а ти само приказваш за сривове ама пукната къса не си пуснал Аз имам един принцип да не приказвам за пазари с лаладжии дето нямат топки да си застанат с парите зад прогнозите ама специално за теб ме кефи да правя изключение
Мастъре, мастъре, аз днес съм 3,56% нагоре върху целия портфейл - и то след сегашния спад. По едно време през деня бях над 6% нагоре Така че все такива неща да се случват
Ти си ясен като бял ден, неуравноесенов. Ще печелиш докато пазара се колебае на едни и същи нива и ще загубиш всичко което си спечелил умножено по 3, когато пазарът се продъни.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Ня нищо интересно. Знае се много отдавна какво става с една жаба като я сложиш в студена вода в тенджера без капак и започнеш бавно да загряваш водата. Причината за това което става с жабата е нейните супер здрави нерви... хаха
Мастъре, мастъре, аз днес съм 3,56% нагоре върху целия портфейл - и то след сегашния спад. По едно време през деня бях над 6% нагоре Така че все такива неща да се случват
Лихвите почват да растят. Днес акциите пада и облигациите падат - и то яко. А най падащи, относително спрямо други подобни движения са тези акции които се приемат за прокси на облигации. Ютилитис и телекоми.
Така че позиционирането за спукването на балона при облигациите вече започна. Може да е още рано, но първите лястовички вече се появиха.
И тези с по-здрави нерви се измъкнаха след вчерашната капитулация на по-слабите нерви. ще видим от тук нататък какво ще стане.
Ня нищо интересно. Знае се много отдавна какво става с една жаба като я сложиш в студена вода в тенджера без капак и започнеш бавно да загряваш водата. Причината за това което става с жабата е нейните супер здрави нерви... хаха
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар