If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно така е, лафчетата на Бъфет са от едно време ! Към края на годината портфолиото му включва 45 компании, а аз съм го изпреварил с една !
Евала, Импето ряпа да яде Моето включва 1 компания в България (Бреф) и 3 извън България (Мета, Епъл и наскоро пак си взех Дисни), понякога си играя с разни Тесли и подобни шитни, но това е просто за играта. Успех
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Диверсификацията е ако не знаеш какво правиш, казва Бъфет. И за големите 7 цифрени портфейли бих добавил. Допълних от Шелитата на 60. Средната ми стана 31,2лв. Голям пробив с огромен обем след 3 седмици почивка. Просто класика. Кой казва, че графиките не работят на БФБ - те са само визуализация на тренда и баланса между купувачи и продавачи. Тук не продавам освен ако не видя някой голям reversal, защото текущият тренд не е приключил.
Мога и на американските пазари да напиша позициите, но там са по-променливи, а и малко хора се интересуват от "напомпани балони"
Що бе, аз се интересувам! На мене 55% от порфейла е в УСА. От тези 55%, 90% са в компании с AI.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Диверсификацията е ако не знаеш какво правиш, казва Бъфет. И за големите 7 цифрени портфейли бих добавил. Допълних от Шелитата на 60. Средната ми стана 31,2лв. Голям пробив с огромен обем след 3 седмици почивка. Просто класика. Кой казва, че графиките не работят на БФБ - те са само визуализация на тренда и баланса между купувачи и продавачи. Тук не продавам освен ако не видя някой голям reversal, защото текущият тренд не е приключил.
Мога и на американските пазари да напиша позициите, но там са по-променливи, а и малко хора се интересуват от "напомпани балони"
Желая Ви успех по всички позиции колега, най-вече по тази на Шелли . Виждам, че сте излязъл от БФБ, надявам се да сте успял да го направите на най-високите нива. Защо София Комерс Ви е с такъв малък процент? Аз лично я нямам, но ми се струва далеч по-добра от някои други компании в портфейла Ви. Приемете това, като въпрос с най-добри намерения.
Коментар