IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ахахаха, според теб колко народ от форума те разбраха с "бояджийницата" И колко от тези, дето не те разбраха, имат експозиция в шменти-капели - да казвам ли на какво е правопропорционално
    Много на разбирач се направи, Бояджийницата е Оргахим. Имам също сделки на 800

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
      Спомням си, че когато "бояджийницата" мина 800 лв. казах, че падането ще е яко. Тогава разни "разбирачи" ми казваха, че нищо не разбирам и че имало много път нагоре. Е, аз още съм тук, а "разбирачите" отдавна ги няма във форума.

Хубаво е човек в живота да е оптимист, но на финансовите пазари прекаления оптимизъм не е добро нещо
      Ахахаха, според теб колко народ от форума те разбраха с "бояджийницата" И колко от тези, дето не те разбраха, имат експозиция в шменти-капели - да казвам ли на какво е правопропорционално
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Такава на която да успеят да привлекат инвеститори за 20-30% ФФ, може би 17-18лв , ще разберем скоро.
        Компания с Фрий флот под 20 % според мен не може да бъде публична.
        Схемата с ала-бала проспект няма да мине. Търсят евтино финансиране пък риска само за раята.
        Примери колкото щеш ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ох, не дърпай дявола, че точно с такива свръхуверени, много обича да си прави гаргара..
          Имам го това в предвид и се старая да не дърпам. Предположението се базира на прогнозата на мениджмънта за над 100млн печалба към 2026. Засега от 3г изпълняват и леко преизпълняват прогнозите. Ако няма някакви чрезвичайни обстоятелства допускам че е по-вероятно да се случат така процесите.
          Към момента , след ковид, лихвени, енергийни, военни и т.н. кризи виждаме че те не оказват негативно въздействие в растежа на дружеството . Можем само да предположим какво ли би било ако ги нямаше тези кризи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
            Спомням си, че когато "бояджийницата" мина 800 лв. казах, че падането ще е яко. Тогава разни "разбирачи" ми казваха, че нищо не разбирам и че имало много път нагоре. Е, аз още съм тук, а "разбирачите" отдавна ги няма във форума.

Хубаво е човек в живота да е оптимист, но на финансовите пазари прекаления оптимизъм не е добро нещо
            не прекален, най-добре никакъв оптимизъм, същo и никакъв песимизъм, дето сега е модерно - "дейта дипендънт", ама дали е възможно ..
            Last edited by petyob; 06.02.2024, 14:00.

Коментар

• Спомням си, че когато "бояджийницата" мина 800 лв. казах, че падането ще е яко. Тогава разни "разбирачи" ми казваха, че нищо не разбирам и че имало много път нагоре. Е, аз още съм тук, а "разбирачите" отдавна ги няма във форума.

Last edited by Спекулант79; 06.02.2024, 12:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

Пътят е славен. И е нагоре, поне до 2026-та
                Ох, не дърпай дявола, че точно с такива свръхуверени, много обича да си прави гаргара..

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Над нас са само небесата, а?
                  Ако погледнеш надолу, ще видиш, че пътя е стръмен
                  Пътят е славен. И е нагоре, поне до 2026-та

Коментар

• BIANOR-0,4%
                    SKK 2,1%
                    A4L 63,6%
                    11C 10,7%
                    BDT 2,6%
                    SIN 0,01%
                    IMP 5,8%
                    HRC 4,9%
                    DRON 9,6%

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

Сложи кеша в Шели, поне да не си валат
                      Над нас са само небесата, а?
                      Ако погледнеш надолу, ще видиш, че пътя е стръмен

Коментар

SO - добре вървяща компания, но дано качвайки се на горния сегмент определят цена, с която да увеличат значително ФФ - иначе просто е несириозно.
                        Вече сме разбрали, че Янито гювеч не дава. Ще сложи бомбастични цени и ще си стиска артишките и флоута
                        ​​​​​​Нищо общо с мениджмънта на Шели.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                          Ето го и моя на БФБ:

AGH - 20,11
                          DUH - 17,57
                          BSE - 16,60
                          BREF - 11,67
                          SFT - 7,91
                          EUBG - 7,55
                          SFAW - 4,73
                          FPPV - 3,51
                          CHIM - 2,13
                          SIN - 2,07
                          Кеш - 6,14
                          Сложи кеша в Шели, поне да не си валат

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Портфейлът ми + семейните не са големи, още нямат 6 цифри. Така че в някакъв момент няма да се стесня всичко да е в Шелли. FIB го броя за неуспех и вероятно ще се отърва от тях, ако излезе нещо по-добро. PET предлагат голяма награда за риска, средната ми е левче а могат и да учетворят. разбира се рискът си е големичък.
                            Пожелавам Ви скоро да го направите 6-цифрен. Просто вторите две са доста различни и рискови решения, като разбира се и това което Вие отбелязвате е напълно вярно. Поемане на високо ниво на риск се прави с очакване за висока доходност

Коментар

Такава на която да успеят да привлекат инвеститори за 20-30% ФФ, може би 17-18лв , ще разберем скоро.
                              По спомен щяха да търсят 20млн., което е далеч от такъв процент ФФ, освен ако и основния собственик не продаде от неговия дял, което не мисля че ще се случи. Същевременно такава цена би била нож в гърба на инвеститорите отпреди две години купили на 18,90. Ако са успели да надградят резултатите от деветмесечието, да покажата планове за използването на новопостроените мощности през следващите няколко години с някои предварителни договори, си мисля че ще успеят да увеличат капитала и на по-висока от сегашната цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

защо бе пич? MSH и HES имат ужасни прогнози за 2024
                                Чарта в противовес на фундамента.

Коментар

Working...
                                X