Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеСпомням си, че когато "бояджийницата" мина 800 лв. казах, че падането ще е яко. Тогава разни "разбирачи" ми казваха, че нищо не разбирам и че имало много път нагоре. Е, аз още съм тук, а "разбирачите" отдавна ги няма във форума.
Хубаво е човек в живота да е оптимист, но на финансовите пазари прекаления оптимизъм не е добро нещоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Такава на която да успеят да привлекат инвеститори за 20-30% ФФ, може би 17-18лв , ще разберем скоро.
Схемата с ала-бала проспект няма да мине. Търсят евтино финансиране пък риска само за раята.
Примери колкото щеш ;-)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ох, не дърпай дявола, че точно с такива свръхуверени, много обича да си прави гаргара..
Към момента , след ковид, лихвени, енергийни, военни и т.н. кризи виждаме че те не оказват негативно въздействие в растежа на дружеството . Можем само да предположим какво ли би било ако ги нямаше тези кризи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеСпомням си, че когато "бояджийницата" мина 800 лв. казах, че падането ще е яко. Тогава разни "разбирачи" ми казваха, че нищо не разбирам и че имало много път нагоре. Е, аз още съм тук, а "разбирачите" отдавна ги няма във форума.
Хубаво е човек в живота да е оптимист, но на финансовите пазари прекаления оптимизъм не е добро нещоLast edited by petyob; 06.02.2024, 14:00.
Коментар
-
Спомням си, че когато "бояджийницата" мина 800 лв. казах, че падането ще е яко. Тогава разни "разбирачи" ми казваха, че нищо не разбирам и че имало много път нагоре. Е, аз още съм тук, а "разбирачите" отдавна ги няма във форума.
Хубаво е човек в живота да е оптимист, но на финансовите пазари прекаления оптимизъм не е добро нещоLast edited by Спекулант79; 06.02.2024, 12:43.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Пътят е славен. И е нагоре, поне до 2026-та
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Над нас са само небесата, а?
Ако погледнеш надолу, ще видиш, че пътя е стръмен
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Сложи кеша в Шели, поне да не си валат
Ако погледнеш надолу, ще видиш, че пътя е стръмен
- 1 like
Коментар
-
SO - добре вървяща компания, но дано качвайки се на горния сегмент определят цена, с която да увеличат значително ФФ - иначе просто е несириозно.
Нищо общо с мениджмънта на Шели.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеЕто го и моя на БФБ:
AGH - 20,11
DUH - 17,57
BSE - 16,60
BREF - 11,67
SFT - 7,91
EUBG - 7,55
SFAW - 4,73
FPPV - 3,51
CHIM - 2,13
SIN - 2,07
Кеш - 6,14
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Портфейлът ми + семейните не са големи, още нямат 6 цифри. Така че в някакъв момент няма да се стесня всичко да е в Шелли. FIB го броя за неуспех и вероятно ще се отърва от тях, ако излезе нещо по-добро. PET предлагат голяма награда за риска, средната ми е левче а могат и да учетворят. разбира се рискът си е големичък.
Коментар
-
Такава на която да успеят да привлекат инвеститори за 20-30% ФФ, може би 17-18лв , ще разберем скоро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
защо бе пич? MSH и HES имат ужасни прогнози за 2024
Коментар
Коментар