Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, каква трябва да е цената според Вас?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, имате един палец от мен за първите две, ама вторите две са в противовес или казвате, то не може всичко на сигурно в Шелли
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
SO - добре вървяща компания, но дано качвайки се на горния сегмент определят цена, с която да увеличат значително ФФ - иначе просто е несириозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеНа БФБ:
SLYG 79.3%
SO 8.1%
PET 7.2%
FIB 5.3%
...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеНа БФБ:
SLYG 79.3%
SO 8.1%
PET 7.2%
FIB 5.3%
На родната борса не виждам нищо по-добро от Шелли засега.
На САЩ маркета:
NVDA 25%
CRWD 24.5%
UBER 20.2%
ESTC 15.4%
GCT 14.8%
В първите две съм доста напред и ще издържат приближаващия слаб период. На Юбер чакам отчета, също имам възглавница. Последните две са по-малки и ако тръгнат надолу, стоповете са сложениLast edited by tony1975; 21.09.2024, 07:53.
- 1 like
Коментар
-
На БФБ:
SLYG 79.3%
SO 8.1%
PET 7.2%
FIB 5.3%
На родната борса не виждам нищо по-добро от Шелли засега.
На САЩ маркета:
NVDA 25%
CRWD 24.5%
UBER 20.2%
ESTC 15.4%
GCT 14.8%
В първите две съм доста напред и ще издържат приближаващия слаб период. На Юбер чакам отчета, също имам възглавница. Последните две са по-малки и ако тръгнат надолу, стоповете са сложени
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИмам поръчки за покупка и ако се изпълнят кешът ми ще намалее
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемисля, че Софикс е заел доста консервативни позиции - явно чертичките му показват идваща градушка 30% кеш+елана кредит+софком+СФТРД(която видими ОД няма да пусне да расте) са над 65%, а и другите са доста консервативни позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
защо бе пич? MSH и HES имат ужасни прогнози за 2024
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
Коментар