If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пандичка, аз ако се откажа от БАКБ ще се усети доста по позицията
Затова като взема решение да вляза в позиция на БФБ то е валидно или докато пазара наистина не "открие" акцията и я качи със 100-200% и хубави обеми, или до някакво корпоративно събитие - търгово, обратно изкупуване, голямо разместване сред акционерите с големи прехвърляния на пакети през пазара (при които да пласирам и моя). Така че различна ни е доста играта. Да, трудно е да си с голям, но все пак го предпочитам пред малкия. С повече майсторлък, пак се получават нещата
Евала Батя, и аз се уча от теб...и следя твоите коментари с голям интерес...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Пандичка, аз ако се откажа от БАКБ ще се усети доста по позицията
Затова като взема решение да вляза в позиция на БФБ то е валидно или докато пазара наистина не "открие" акцията и я качи със 100-200% и хубави обеми, или до някакво корпоративно събитие - търгово, обратно изкупуване, голямо разместване сред акционерите с големи прехвърляния на пакети през пазара (при които да пласирам и моя). Така че различна ни е доста играта. Да, трудно е да си с голям, но все пак го предпочитам пред малкия. С повече майсторлък, пак се получават нещата
а да бе, половината да стои отвън и да му е студено. тука на бфб е прекалено малка борсата за големи врътки, виж как БАКБ с няма и 10 бона оборот и е неколкократно среднодневния обем. ако влезеш в такава позиция с парите за един апартамент в Люлин, после имаш да излизаш с месеци
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Спомням си, че когато "бояджийницата" мина 800 лв. казах, че падането ще е яко. Тогава разни "разбирачи" ми казваха, че нищо не разбирам и че имало много път нагоре. Е, аз още съм тук, а "разбирачите" отдавна ги няма във форума.
Хубаво е човек в живота да е оптимист, но на финансовите пазари прекаления оптимизъм не е добро нещо
Леле какъв цирк беше. Ама то и познавам хора дето си комбинираха парите да купуват акция на хд пътища като беше 40к
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Ахахаха, според теб колко народ от форума те разбраха с "бояджийницата" И колко от тези, дето не те разбраха, имат експозиция в шменти-капели - да казвам ли на какво е правопропорционално
Много на разбирач се направи, Бояджийницата е Оргахим. Имам също сделки на 800
Спомням си, че когато "бояджийницата" мина 800 лв. казах, че падането ще е яко. Тогава разни "разбирачи" ми казваха, че нищо не разбирам и че имало много път нагоре. Е, аз още съм тук, а "разбирачите" отдавна ги няма във форума.
Хубаво е човек в живота да е оптимист, но на финансовите пазари прекаления оптимизъм не е добро нещо
Ахахаха, според теб колко народ от форума те разбраха с "бояджийницата" И колко от тези, дето не те разбраха, имат експозиция в шменти-капели - да казвам ли на какво е правопропорционално
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Такава на която да успеят да привлекат инвеститори за 20-30% ФФ, може би 17-18лв , ще разберем скоро.
Компания с Фрий флот под 20 % според мен не може да бъде публична.
Схемата с ала-бала проспект няма да мине. Търсят евтино финансиране пък риска само за раята.
Примери колкото щеш ;-)
Ох, не дърпай дявола, че точно с такива свръхуверени, много обича да си прави гаргара..
Имам го това в предвид и се старая да не дърпам. Предположението се базира на прогнозата на мениджмънта за над 100млн печалба към 2026. Засега от 3г изпълняват и леко преизпълняват прогнозите. Ако няма някакви чрезвичайни обстоятелства допускам че е по-вероятно да се случат така процесите.
Към момента , след ковид, лихвени, енергийни, военни и т.н. кризи виждаме че те не оказват негативно въздействие в растежа на дружеството . Можем само да предположим какво ли би било ако ги нямаше тези кризи.
не прекален, най-добре никакъв оптимизъм, същo и никакъв песимизъм, дето сега е модерно - "дейта дипендънт", ама дали е възможно ..
Коментар