Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Чичата, ето пример за това, как митовете и легендите, разпространявани в нета могат да объркат мисленето на младите /и зелените/, които нямат понятие от техника. Може да объркаш и някой "инвеститор"..., но пък що да не му прибереш паричките - щом като е от групата на търсещите светкавичната "печалба" и бързото забогатяване?...
По същество: тая твоя "люлка",използваща знанията, придобити в началните класове от един друг чичо "чичко Нютон" - на първо време ще донесе на собственика на супер-автомобила за 150 000 $ - един екстрен ремонт за около /минимум/ 30 000 $ !
Непознаването на съществени основни неща в експлоатацията на тоя тип автомобили няма да се приеме и от застрахователите. За мен е ясно, че теб автомобилите с автоматични предавателни кутии не те привличат. Няма нищо лошо в това, да се правиш на Шумахер, но с подобно предложение /за Чичко Нютон/ - автоматично губиш всички притежатели на съвременни "автоматици"...
Един съвет от мен /но така - неангажиращ/: за да не те съвсем обезкуража, ако в техниката те няма, това не означава, че не си добър в други области. Според мен - придържай се към темите, в които има повече лели... Там си върховен!

Коментар