If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Какво да завиждам, противна кола? Отвращава ме, а и от опит знам колко екстремно неудобни са всичките контроли. Какво им е на КОПЧЕТАТА бе? Що всичко трябва да е космическо и неудобно?
Сензорни бутони... Тъч-скринове... Всичко на някави телевизори... Всички най-ненавистни и неудобни неща на света... И като гледам на това джудже къде му е коляното спрямо идиотския телевизор, който са монтирали на централната конзола, само мога да предположа как бих се събрал в тая тъпа играчка... пфууууу
Аааахахахаха и му сложили звук БРРРРРРР да прави, и хвърчат по телевизорите разни ефекти от бързо движение като едновремешна електронна игра... ЩЕ ПОВЪРНАА не съм виждал по-скапана играчка...
На височина могат да се наредят определен брой тухли първата има определена носимоспособност.Европейските директиви не са физични закони.
"Едно дете като направи беля..." https://bnt.bg/news/gerb-i-boikotat-...08047news.html
През 1963 г. дори е създаден Институтът по електро- и мотокари – единствена по рода си в света научноизследователска и проектно-конструкторска организация. https://bg-voice.com/vuzhod_i_padeni...skiya_motokar/
Трагикомедия
В Русия се ориентират към производство на електромобили или поне на автомобили с електрическа трансмисия, ще имат ДВГ с генератор, но дали и колко ще се ползва зависи от това къде и кой го ползва. Така е няма достатъчно зарядни станции, не е ясно има ли смисъл да се изгражда такава инфраструктура и при ниска гъстота на населението. Ако направят агрегата двигател - генератор да е модул който може да се сваля и подменя с друг който по друг начин генерира електричество може да е още по добре или просто да се махне и да не се вози ако автомобила се ползва само на ток. Грандоманията постепенно си отива.
Коментар