Първоначално изпратено от DaveBG
Разгледай мнение
Тоест ако по някаква причина една единствена батерийка се повреди и запали, то температурата може да взриви съседните батерийки, те да взривят други съседни, и така да стане верижна реакция. Предполагам по тази причина някакъв малък брой ел. коли се самозапалват и изгарят, само където не знам точната статистика. Те и лаптопи се самозапалват или GSM-и, но няма точна статистика, или пък и да има, тя се пази в тайна. Ще съм благодарен, ако някой изровия някъде из интернет по-точни числа.
Другата най-голяма заплаха за ел. колите са тежките катастрофи, при които се смачкват част от батериите. Това смачкване със сигурност е съпроводено със запалване на цялата кола, и с човешки жертви, защото спасителите нямат време да изрежат смачканите врати и да извадят живите хора от вътре. Не знам дали за това има статистика, но според мене броят на смъртните случаи при катастрофи с ел. коли би трябвало да е доста по-висок от смъртните случаи с бензинови или дизелови коли.
Дори и батериите да не се смачкат, възникването на пожар при ПТП в друга кола със сигурност ще доведе и до запалване на ел. колата. Нещо повече - освен бързия огън има и бързо обгазяване от отровен газ, който може да убие пътниците в колата дори и вратите да не са смачкани и те да имат шанса да избягат. Да, ама 10-20 секунди изпадане в безсъзнание от удара може да е достатъчно дробовете им да се напълнят с отровен газ, а липсата на видимост да им създаде объркване и така смърта да настъпи поради объркване и паника, което да забави евакуацията от колата с 10-20 секунди, които могат да са фатални.
Има още една голяма заплаха при ел. колите. Външни наблюдатели, които се втурват да спасяват, може да се опитат да гасят пожара с вода, което е ГРУБА ГРЕШКА при ел. колите. Водата влиза в интензивна реакция с лития в батериите, и вместо да угаси пожара, всъщност го разпалва още повече. Така секундите за спасение силно се намаляват.
И последното и най-тъпото - психологическия аспект. Наблюдавал съм в Русия жестока катастрофа, в която едната кола се беше запалила, а другата беше обляла с бензин огромна площ около себе си. В незапалилата се кола имаше двама човека, вероятно в безсъзнание. Това, което се случи, е че в един момент огъня достигна до бензина и запали втората кола. Хората в нея така и си изгоряха, под наблюдението на поне 20-30 зяпачи, без нито един от тях да придобие смелост и да се опита да ги спаси. На практика е имало цяла една свободна минута, през която нещо можеше да се направи за тези хора, но никой не го направи. Първата кола при горенето си от време на време нещо избухваше в нея, и това само караше хората да се отдалечават. Имаше само един единствен човек, излетял през стъклото на едната кола, който лежеше с изпочупени крака и ръце (бяха странно огънати в невъзможни пози), и един смелчага от руснаците скочи в локвата бензин и го издърпа настрани. Всички останали хора в двете коли изгоряха, въпреки че част от тях можеха да бъдат спасени, ако някой беше измислил начин за бързо гасене на пожара.
Това се случи на една магистрала на поне 200 километра от най-близкото населено място. Аз пристигнах със закъснение, колкото да видя последните 10 секунди от трагедията. От километри обаче се виждаше огромния стълб дим в далечината.
Описах тази трагедия защото сега ми възникват асоциации, че всяка една катастрофа с ел. кола ще протече по същия начин, и в нея ще загинат хора, които иначе биха имали шанс, ако колите не бяха толкова лесно запалими. За съжаление обаче по всичко изглежда, че бъдещето е на леснозапалимите коли, и те ще станат масови въпреки завишеното количество смътрни случаи при ПТП. Това всъщност ще е цената на прогреса.
И още нещо - ако пожарогасителя в една нормална лека кола може да помогне да бъде угасен един пожар в началния му стадий, при ел. колите това е невъзможно. Причината - принципа на действие на пожарогасителя не може да угаси една запалила се батерия, защото всички продукти за горенето се намират вътре в нея. При това положение задушаването с газ или прах няма въобще да помогне за потушаване на пожара. Трябва да се измислят нов тип пожарогасители, например с течен азот, които физически да охлаждат запалилите се батерии и така да предотвратяват нагряването на другите съседни батерии.
Коментар