If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Каква е тая застраховка 3600 на година ? На колко са години ? Ми тоя кредит да го беше изтеглил единия тогава.
Абе ти се чудиш за застраховката, аз се чудя к'ви са тия инвеститори, дето презират кредитите и за тях , който използва кредит е "измейкяр". Верно неграмотна история. Освен застраховка живот има и застраховка за самия имот. За апартаменти може би не е толкова наложително като за къща, ма де да знам
Не може единият да тегли защото не стига дохода.На 40 години са.За имота към 600 лв.
Къде е новия апартамент ? Или къща правиш ? По едно време питаше за солари та си помислих, че може да е къща.
Тия от линка ги гледах в новините. Баси , колко време са ги чакали та обявиха пеесе случая бе? Не трябва ли да ги олепат или поне да ги стреснат още първия път ?
трябва, но от разни европейски институции и нпо-та не ни дават вече да бием ромовете
Тука по-дребните зърнопроизводители въобще не чакат да им махат нулите. Купуват без пазарлъщи. Ти си чекай.
Няма какво да чекам, на фекаломорието дори и да ми подарят вила няма да си направя труда да я приема.
Аз живея и почивам в нормалните държави, тази беднотия си е за вас.
Шегувам се с джонката. Вилата вече е купена. Богати чужденци тук не липсват, един швейцарец реставрира цял дворец на крайбрежната в Балчик. Никой тук не чака и не се надява на бедни гастари.
Този дворец не е ли една стара, каменна сграда на първа линия, на път за двореца?
Намира се на високо, във вилната зона на Балчик и е далече от плажа.
Може да я купи богат чужденец.
Шегувам се с джонката. Вилата вече е купена. Богати чужденци тук не липсват, един швейцарец реставрира цял дворец на крайбрежната в Балчик. Никой тук не чака и не се надява на бедни гастари.
Коментар