If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз почнах да пращам подаръци от тук, че е тънкана. В краен случай amazon.de . Едно време пращах кинти да вземат нещо на децата е такива неща, последния път за 100 кинта бяха взели някакви водни боички и едно детско камионче играчка ... викам к'ви са тия подаръци бе ... те като от менюто на МакДоналдс
Митко, верно ли може да вземеш месечен наем по-голям от цената на кухнята ? Допускам , че за малък апартамент хората няма да са много претенциозни , ма те ше гледат и по-ниски цени. Айде ше чакам да кажеш на колко си го отдал. Дано да е както го смяташ.
тоя partenki.bg ми се стори интересен , викам я да вида какво има там ... оказа се че не е регистриран ,,, чей да го регистрирам може да ми остане време някой ден да си направя ташак с някой верващ повишител - 70 кинта на година... баси България верно ше излезне скъпа дестинация . тук за 70 кинта ше регистрираш com домейн за 4-5 години. В този ред на мисли , цените на имотите в България са си направо без пари защото са горе долу 1:1 а не 4:1 . Глей начи как се обръщат нещата ...
Ти па къде сравняваш някви си щати с България.
Сега гледам при татенцето partenki.top е цели 99 цента! Кога ще ни стигнете, че задминете!!!.. Когаааа?
От Виденов за 1000 лева на промоция взимаш двойно легло с матрак, гардероб с огледала и 2 нощни шкафчета. Кухнята е 500лв, маса с 2 стола 400, електроуреди( пералня със сушилня, печка, хладилник и лсд андроид телевизор- 2500. Навсякъде пода е идиотоустойчив гранитогрес имитиращ дърво на кай по 30 и няколно лева квадрата....банята беше най- големия разход 5500-6000......
Как кухня за 500 лв? Да не искаш да кажеш 5000 лв?
Вие само стойност на ремонта ли смятате при избиване на разходи бе хора ? Ми цената на апартамента ? Освен заплати не виждам и данъци в сметката.
Все пак ако може да се даде на 350 евро при 80к евро вложение ше е на границата , но е ок. Абе направо си е удар в сравнение с 700 евро наем за 400к евро апартамент. С времето, ако се вдигнат наемите, може да се подобри ретърна.
Еее ти кво искаш? То ако сметнеш и апартамента, че и труда, няма кой да наеме. Повечето пуснали през платформите сами си чистят, като този труд изобщо не го броят.
Аз също очаквах спад в София( другите пазари в БГ не ги следя) с 10- тина процента заради по- малкия брой сделки, но явно това, че банките не вдигнаха лихвите и перспективите за влизане в Еврозоната на БГ оказват по- голямо влияние.
Цените ше са нагоре докато има евтини пари. Дали са от кредити , дали от сива икономика няма значение. На мен ми се струва че някъде около средата на миналата година парите от сива икономика бяха понаместени, кой какво е имал го беше вкарал и намаляха сделките, но тогава пък кикнаха ниските лихви та май ше е така докато банките раздават кинти. Не ми е ясно БНБ какво се правят на улави. От една страна говорят , че трябва да свалят инфлацията, от друга страна не смеят да пръднат да не срутят кулата от карти, че много хора ше изпищят а идват избори. Междувременно пак ше се натрупат кнти от сивата икономика... Бе така ше е ... не мога да Ви мисля.
Коментар