Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Пак ли ще громите гнилия запад.
- 1 like
Коментар
-
Пак ли ще громите гнилия запад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ха , като каза цигани ... чувам, че конфискуваните автомобили на пияните, ще ги слагат на паркинг във Факултето ... да са им близко сигурно ... за части това онова. Имотите във Факултето дали ше се вдигнат ? Паркинг все пак. Нали гаражите са скъпи ?
П.П. Още един пример колко назад са мириканците. Тук никога няма да се сетят да сложат паркинг в гето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахаха, а ако бяха напред и особено в частност ваша милост, нямаше да напишете нито ред тука, а то какво в действителност, цели есета с по 50-100 реда сълзи и сополи. Днес четох убийствен анализ на българка, емигрирала през 80-те в САЩ и прави дисекция на десетилетията. Няма толкова деградирала държава! БРИКС ще ви довърши. Петродолара, като си вземе довиждане, нова гражданска неминуемо ще ви досъсипе. Мокрите гърбове стават все повече..усещаш ли напрежението а? Хаха, ще търсиш спасение през глава в България май...
Коментар
-
[QUOTE=segato;n4181048
П.П. Още един пример колко назад са мириканците. Тук никога няма да се сетят да сложат паркинг в гето.[/QUOTE]
Хахаха, а ако бяха напред и особено в частност ваша милост, нямаше да напишете нито ред тука, а то какво в действителност, цели есета с по 50-100 реда сълзи и сополи. Днес четох убийствен анализ на българка, емигрирала през 80-те в САЩ и прави дисекция на десетилетията. Няма толкова деградирала държава! БРИКС ще ви довърши. Петродолара, като си вземе довиждане, нова гражданска неминуемо ще ви досъсипе. Мокрите гърбове стават все повече..усещаш ли напрежението а? Хаха, ще търсиш спасение през глава в България май...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма настигане имотиту
как ще го гониш с акции не знам
по-добре да вземеш неко байнхойн
Коментар
-
Само се опитвам да диверцифицирам, но имотите с тоя растеж на капиталовата, направо ме нокаутират. Да не говорим за ФЗ, колко ми е изостанало. Преди десет години с него исках да захлупя студио на Съни бийч, а сега, като го сложих на везната-7КТрагедия!!!
как ще го гониш с акции не знам
по-добре да вземеш неко байнхойнпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ииийй. лордче, ти милионер в акции ли ще ставашТрагедия!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
По същия елементарен начин както 1 млн цигани с машините.
Вика "Не знам бате кое копче да натисна на тоя таблет"
П.П. Още един пример колко назад са мириканците. Тук никога няма да се сетят да сложат паркинг в гето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеСега чувам , че цветни бюлетини ше има за изборите ... ние тук сме още с черно-бели. Все едно сме с телевизори Опера деба.... 21 век а съ злагат така.
П.П. Далтонистите как ще гласуват ?
Вика "Не знам бате кое копче да натисна на тоя таблет"
Коментар
-
Да, по -голям е от неговия. То , само на БФБ скоро ще ми е такъв..на международните -дубъл..целта ми е на първо време да покрие бургаския апарт, в последствие, ще гоня всички останали имоти.
препоръка е
Коментар
-
Ко да прая в америка? Не ги ли виждаш, умиргат от глад. Тук са гъзарИТИ.
П.П. Далтонистите как ще гласуват ?
Коментар
Коментар