IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Да, по -голям е от неговия. То , само на БФБ скоро ще ми е такъв..на международните -дубъл..целта ми е на първо време да покрие бургаския апарт, в последствие, ще гоня всички останали имоти.
    ииийй. лордче, ти милионер в акции ли ще ставаш
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ко да прая в америка? Не ги ли виждаш, умиргат от глад. Тук са гъзарИТИ.
      Сега чувам , че цветни бюлетини ше има за изборите ... ние тук сме още с черно-бели. Все едно сме с телевизори Опера деба.... 21 век а съ злагат така.

П.П. Далтонистите как ще гласуват ?

Коментар

Бегай в Америка и ще олабиш хормона най-сетне...
        Ко да прая в америка? Не ги ли виждаш, умиргат от глад. Тук са гъзарИТИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

За 35те К на пандата ли говориш?

Ся нека да остане тайна.
          Да, по -голям е от неговия. То , само на БФБ скоро ще ми е такъв..на международните -дубъл..целта ми е на първо време да покрие бургаския апарт, в последствие, ще гоня всички останали имоти.

Коментар

Корпус и врати: ламинирано ПДЧ.

Туй ако издържи 1 год, ще те черпя.
            Издържат, от 2020 отдавам с такива мебели.То всичко на Виденов е пдч, за тия пари няма как да ти ги направят с масив, а и квартирантите не се отнасят с обзавеждането както би се отнасял ти, та като ти съсипят "кухнята" за 500 лева- приспадаш я от депозита, изхвърляш я и взимаш чисто нова за 500лв

Коментар

Тази песен вече не е актуална:

https://www.youtube.com/watch?v=kKAoA6la5nk
              Заради правата сигурно ... де да знам, като слушам колегите във форума, със сигурност не е актуална и се чудя как хората в САЩ не са се изнесли към БГ. Здравеопазване, образование, заплати и пенсии растат с по 10-15%... бе къде да почна ...
              Като се чуя с роднини и приятели са горе-долу еднакви нещата, всеки с проблемите си. Къде вика Кирчо, важното е децата ти да са добре.

Коментар

Ами, само един пример ще ти дам. Хартиеният ми портфейл, вече е по-голям от на инвеститора Black and white cat-foot, който е инвеститор от 2014г.

ПП Интересно ми е от какъв илюминатор/ перископ, им виждаш имането??????
                За 35те К на пандата ли говориш?

Ся нека да остане тайна.

Коментар

Бегай в Америка и ще олабиш хормона най-сетне...

Коментар

• Аз почнах да пращам подаръци от тук, че е тънкана. В краен случай amazon.de . Едно време пращах кинти да вземат нещо на децата е такива неща, последния път за 100 кинта бяха взели някакви водни боички и едно детско камионче играчка ... викам к'ви са тия подаръци бе ... те като от менюто на МакДоналдс

Коментар

Ами, само един пример ще ти дам. Хартиеният ми портфейл, вече е по-голям от на инвеститора Black and white cat-foot, който е инвеститор от 2014г.
                      Click image for larger version

Name:	kote.jpg
Views:	2
Size:	47.3 КБ
ID:	4181030

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Мъка, ти казвам ... сърцето ми се къса ( ако мога да цитирам НЛО)

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е за кво са ми кредитните/дебитните им карти?

То имането не се вижда по картите.

ПП Интересно ми е от какъв илюминатор/ перископ, им виждаш имането??????
                          Last edited by Bailor; 14.05.2024, 22:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                            Корпус и врати: ламинирано ПДЧ.

Туй ако издържи 1 год, ще те черпя.

Коментар

Ти па къде сравняваш някви си щати с България.
                              Сега гледам при татенцето partenki.top е цели 99 цента! Кога ще ни стигнете, че задминете!!!.. Когаааа?
                              Мъка, ти казвам ... сърцето ми се къса ( ако мога да цитирам НЛО)
                              Last edited by segato; 14.05.2024, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                                Митко, верно ли може да вземеш месечен наем по-голям от цената на кухнята ? Допускам , че за малък апартамент хората няма да са много претенциозни , ма те ше гледат и по-ниски цени. Айде ше чакам да кажеш на колко си го отдал. Дано да е както го смяташ.

Коментар

Working...
                                X