Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 28.05.2024, 21:56.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеМодератора,
по темата са сигурно 10% от коментарите. Имах сериозно питане за банка и го изтрихте. Редовно тук се пише за каки и какво ли не и няма проблеми. Двоен стандарт.
п.п Сега погледнах, имам регистрация от 18 години.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Къщата на родителите ми е нагоре в Бояна. Температурите в определени дни през зимата може да са с няколко градуса по-ниски от София но няма катаклизми. Кой ти е казал това за сметките ? Преди години се топлехме на нафта и дърва сега сложихме слънчеви панели и климатици. Има достатъчно светлина дори и през зимата. Сметките не са проблем. Имаме и апартамент до Университета. Допреди няколко години учех там но зимата си живеех в Бояна защото имам астма и в София въздуха е неприемлив през зимата. По-скоро София има ограничения и става за живеене от пролет до есен. През зимата въздуха е прекалено мръсен и не е добър дори за хора без дихателни проблеми. По ред причини не съм ходил в Бояна последните няколко години. Вярно е че има проблем с канализацията но не съм забелязал да мирише . Имаше проблеми с боклука. Сега не знам как е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Какъв асистент, последните му мнения, издават, че контролира само метачите по улиците..
Ако за всяка обида получавахте по рубла, то досега наистина щяхте да сте милионери в евро!Last edited by Traicho_80; 28.05.2024, 21:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеСега си признай, че даже и асистент в юзу не си. Ся, гастърите и те са злобнички, ама поне са имали ду.е да заминат и да бачкат нещо. Докато такъв клоун рядко се среща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеИ най-якото според зависи колко си нависоко там е зима без 2 месеца в годината...без печка не става....
Поне за мен е ок само като летен апарт къща човек да се скътае от жегите когато не е на море......
Да дам 300-500К евро за един месец в годината аре по-добре не....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеmiboba, какво ти става?
човека искаше съвет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Мдаааа - те метрата ги правят в глухи улички далеч от булевардите !!!!
Тия брокерски клишета нЕмат край, еййййй!!!!
Темата е 'Бисери & Вицове 3' !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
По един таван у провинцията не купили в живота си, но Бояна гледат. Ти да видиш кви апетити.
Докторе, кажи си мнението за въпросния комплекс в Бояна, а не само общи приказки, че ти си най, а ние не ставаме!Last edited by Traicho_80; 28.05.2024, 20:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Мдаааа - те метрата ги правят в глухи улички далеч от булевардите !!!!
Темата е 'Бисери & Вицове 3' !Па ше напраиш 50-100-200 метра пешком до метростанцията.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеТи хич не се притеснявай, няма абсолютно никаква опасност да живееш там. Гледай си панелната квартирка и си свиркайпонякога си мисля, че така е по-добре. Колкото по-нямаш и колкото ти е по празна главата, по-убаво…
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение...... далеч от шумен булевард, близо до метро, .......
Темата е 'Бисери & Вицове 3' !
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар