Първоначално изпратено от rverb
Разгледай мнение
Годподинов също е новина. Всички го четат. На бас, че даже не знаеш кой е.
Аман проекции на собствен дискомфорт чрез България. Просяци почти няма при мен. Има работещи и плащащи данъци българи тук там някоя черна овца има, но не е индикатор.
За двайсет - трийсет години сами си изградихме име, така че ако обичаш спри с клишетата. Сега излизам от техен съд и не ми се слушат небивалици. Абсолютно нормално ни приемат и нормално се държим. Работим и плащаме данъци.
Измихме я отдавна “черната легенда” за България създадена предимно от други държави.
Не те знам с какви точно хора контактуваш де, ама ако си без самочувствие и позволяваш да ти обиждат държавата си е твой проблем. Никога не го допускам и всеки дръзнал е бил моментално поставен място.
Даже в момента съм наета и работя по доста сложен казус за медицинска небрежност - за около 200.000€ обезщетение, клиентът е испански инженер работещ във водеща банка и си призна, че предпочита да го защитавам аз, а не местен адвокат поради серия съображения - най-важното прави се каквото е обещано и навреме.
А ти си седнал да разправяш небивалици.
И последното - не е и чак толкова “малка”България.
Чехия е по-малка, Хърватия е по-малка, Словения е по-малка, Македония е по-малка, Австрия е по-малка, Словакия е по-малка, да не продължавам.
България сме всички ние. Уважавай себе си.
Коментар