If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За една средна годишна заплата бих го разбрал (и аз така правя) ама да дадеш 10 годишни е 100 пъти по малко вероятно да намериш по голям балък.
В тази връзка имот в еБанско за 200€ е повод за размисъл. И доста често съм го мислил. Не съм измислил още кой да работи и да дава хоумофис-а в банско
Никой от нас не пише колко от дохода си ще похарчим въпреки ,че колкото и да е пак е по-добре от това да ги паркираш в банките без да взимаш нищо от тях. Поне някакъв наем ще капе вместо да им плащаш таксите. Тези които купуват с кредити ги взимат за да ги ползват лично те и семействата им и да живеят в тях.
Не се чуди и ти и аз и Яндокса ,а и всички пишещи тук го правим
Ти си купуваш апартаменти в Атина и се чудеше дали да не прекупиш и в Истанбул, Яндокса, прекупи в Поморие и Боровец и се чуди дали да не купи в Банско ,така сме всички
нищо не купувам на тия цени освен в Банско
където са ДВЕ ЗА ЛЕВ
хихихихи
навсякъде другаде цените са БАЛОН
и хипер надути
който сега закупи - цял живот ще съжалява
п.с
на Боровец и Поморие - може- ако ви продават на цени 2016
като на мен ( поради редица стечения на обстоятелствата - лични )
хихихихихи
Ти си купуваш апартаменти в Атина и се чудеше дали да не прекупиш и в Истанбул, Яндокса, прекупи в Поморие и Боровец и се чуди дали да не купи в Банско ,така сме всички
За една средна годишна заплата бих го разбрал (и аз така правя) ама да дадеш 10 годишни е 100 пъти по малко вероятно да намериш по голям балък.
В тази връзка имот в еБанско за 200€ е повод за размисъл. И доста често съм го мислил. Не съм измислил още кой да работи и да дава хоумофис-а в банско
И ще извадиш парите от мястото дето се множат и ще ги захвърлиш в едни 4 стени дето само се рушат и губят? Акъла ми не го побира кои и защо би го направил?
А тези които знаят как да завъртят на печалба спечелените пари, с печалбата да купят недвижим имот.
И ще извадиш парите от мястото дето се множат и ще ги захвърлиш в едни 4 стени дето само се рушат и губят?
Акъла ми не го побира кои и защо би го направил?
Абе не мое така, имотите не са инвестиционен инструмент, те са колиби за жиееене за всеки ватман и хлебар като Яндокса който е изчислил че само ,,да е близо до метрото" е важно от локационна гледна точка, но разбира се само за удобство, цената требе да е същата.
Та те не повишават стойност, раздават ги на всеки калпак хитрец разменящ кокошка за кон на драго сърце - демек къще у село за къще в Симеоново. Що не.
Най-вече служат за обиране на парите на измамени камилчета, дето нямат представа как да ги завъртят на печалба иначе
Абе не мое така, имотите не са инвестиционен инструмент, те са колиби за жиееене за всеки ватман и хлебар като Яндокса който е изчислил че само ,,да е близо до метрото" е важно от локационна гледна точка, но разбира се само за удобство, цената требе да е същата.
Та те не повишават стойност, раздават ги на всеки калпак хитрец разменящ кокошка за кон на драго сърце - демек къще у село за къще в Симеоново. Що не.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
не тя не е експерт
тя е брокер за което не се и учи
написали са че е експерт
а е експерт по обясняване на ''локации''
хихихиххи
за другото е ясно
близо си до първата за деня
това е форум и 99% са анонимни - включително и ти
Абе недей така ти, не знаеш кво е болка да ти обяснява брокераст за пълзящ кофраж - и после къщето ти в Албена да потегли плавно със свлачището към морето.. на първа линия баш баш
Тя е експерт, ти не си експерт. Тя си е с името си, ти си анонимен форумен лаладжия.
не тя не е експерт
тя е брокер за което не се и учи
написали са че е експерт
а е експерт по обясняване на ''локации''
хихихиххи
за другото е ясно
близо си до първата за деня
това е форум и 99% са анонимни - включително и ти
а за лаладжия си 50 пъти по голям
защото с толкова ника ляляш
Коментар