If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти по- добре хвани научи имената на рИзортите( от английски resorts) за да не ти се смеят, че между Сейшелски Острови и Съешаване( съешелски острови) има разлика
Лесна работа.Другия път по-бавно ще пиша и ще ги изпиша правилно а ти си пусни тв канала да погледаш някое предаване за тропическите острови,че трудно ще се класираш за рИзорта .В Бг обаче на Черно море има бунгала като за теб.
Ти си по караваните.Можеш да си ги позволиш.Аз съм по резортите.
Ти по- добре хвани научи имената на рИзортите( от английски resorts) за да не ти се смеят, че между Сейшелски Острови и Съешаване( съешелски острови) има разлика
Хората с доходите и инвестициите, които твърдиш че притежаваш, имат следните две (наред с много други) характеристики:
1) Не пишат подобни идиотизми по форумите, защото нито имат времето за това, нито биха се излагали по подобен начин
2) Никога не биха си избрали ник "Ташунко с еди какво си"
Другият подобен клоун е от Банско, има 1-2 кофтора из разни неизвестни села, но се пише имотен и ръси тъпотия след тъпотия. Възможно е и да сте един и същи индивид, по малоумщините си приличате доста.
Благодаря за репликата.Определено с теб си приличаме по малоумщината.Сапа в ника е за такива като теб да ги чукам по кратуните а за инвестициите и доходите ако искаш да заложим по един апартамент пред нотариус и ще ти покажа всичко.Време свободно имам много понеже почивам цялото лято.Не завися от работодател младеж а съм годподар на живота си.
по тази молитва която отправяш
означава че си някъде по средата
в нищото
имоти харесваш - но по добре няма да бъдеш
трудно ще минат цените в банско над сегашните стотинки
в имоти ( склад ) си инвестирал
но няма как два да ти станат
мисля че даже е обратното
в съсобстеност си и ще трябва да делиш на няколко
а не да умножаваш х 2
Не си мъчи акъла.Имам много свободен кеш.Ти му мисли.Аз се чудя какво да го правя тоя кеш.Ще взема днес да се огледам за една почивка на Съешелските острови.Може пък нещо за купуване да излезе.
Хората с доходите и инвестициите, които твърдиш че притежаваш, имат следните две (наред с много други) характеристики:
1) Не пишат подобни идиотизми по форумите, защото нито имат времето за това, нито биха се излагали по подобен начин
Другият подобен клоун е от Банско, има 1-2 кофтора из разни неизвестни села, но се пише имотен и ръси тъпотия след тъпотия. Възможно е и да сте един и същи индивид, по малоумщините си приличате доста.
един и същ е
общо са 4 човека на рубежа
с 20 -30 ника
сменяват ги за да създадат масовост на ''купувачи''
а и така набиват в очите на модитата
опонентите си които трябва да отговарят на 3-4 ника
на един и същ трол
и последствията са за човека които си губи времето да
отговаря на 3-4 тролски ника
защото се приема за ''дразнител ''
Dury я разкриха че е rover
а Ташунко лапа със сигурност е
кокона Станчева
хихихихи
Добър ден на всички!Да си кажем молитвата за един прекрасен ден..” Който в имоти инвестира два пъти повече да има,който пък срив на цените вижда и имоти не харесва и няма най-добре е никога да няма.Амин !”
Добър ден на всички!Да си кажем молитвата за един прекрасен ден..” Който в имоти инвестира два пъти повече да има,който пък срив на цените вижда и имоти не харесва и няма най-добре е никога да няма.Амин !”
по тази молитва която отправяш
означава че си някъде по средата
в нищото
имоти харесваш - но по добре няма да бъдеш
трудно ще минат цените в банско над сегашните стотинки
в имоти ( склад ) си инвестирал
но няма как два да ти станат
мисля че даже е обратното
в съсобстеност си и ще трябва да делиш на няколко
а не да умножаваш х 2
Абе тук да не сме в секта, я марш обратно в пандиза
Коментар