Първоначално изпратено от bota156
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
ЕТО ЧЕТИ: Бесни обороти и печалби от сделки с недвижими имоти!
Търсенето не намалява, дори пенсионери купуват
https://www.standartnews.com/biznes/...oogle_vignette
Вече всичко е различно и няма кой да гори кеш за свинарници още повече че Тиква,Намагнитена Свиня и чалгар ще управляват 4г.
Може да му викате ослушване,изчакване или спокойствие но реално е осъзнаване, безпаричие и фалити, няма да има раздвижване докато нещо не се промени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Аз обаче се опасявам, че няма кой да пише гневни писма до БНБ, ЕЦБ и така нататък. Лихвите вместо да скачат-падат!!!???
Може пък да има писач на такива писма, но да не пише в темата от злоба и яд.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Темата не остава без шут никога. Имаше един дето знаеше поверително инфо от Интерпол, топ банкери му докладваха, политици също.
Може пък да има писач на такива писма, но да не пише в темата от злоба и яд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Айде бе ще кажеш че е по-добре от минали години сега ?
Търсенето не намалява, дори пенсионери купуват
https://www.standartnews.com/biznes/...oogle_vignette
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Сделките не са замръзнали чак толкова, но определено има голямо ослушване. С тая политическа безпътица, икономическа неяснота, настояща война в Украйна и бъдеща война в Босна не знам какъв остров на стабилността може да бъде Велико Търново?
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18200462
Отговорих си на въпроса.Last edited by rverb; 28.06.2024, 00:20.
Коментар
-
Ако бях на твое място, щях да се възползвам от поканата, все пак дамата се е надявала и на допълнителни преживявания, защо егоистично й ги спести??? Можеше да заковеш и 279 €Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не само, че не са замръзнали, през последното тримесечие са с 24% ръст, това като не точно замръзнали ли ти звучи? Хахаха.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да им пратя скрийншот за букинг по 79€ за юли и август през booking.com , че и там пуснах имота. А колко съм се забавлявал с една рускиня която ме кани на гости докато беше за три дена не е истина. Хахаха, има и забавни моменти в цялата работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
до момента не съм прочел и 1 добра новина за наемателите
има много новини, които те погрешно тълкуват и приветстват
велком ковид, велком високи лихви, велком тоя, велком ония...
а наема винаги нагоре.
цените още по-стръмно нагоре
добре, че не умеят да си правят изводите и, че има форум да се изявяват като милионериОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Радвам се, че пресял истинско мнение по темата, сред водопада от бълвоч, от който пазара на имоти, въобще не се интересува, той неумолимо си продължава възходящия тренд, въпреки неистовия вой...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеНищо де, важното е че балона се спука, пахахахахах
Още имам уплах от Кавръка, че ще ми вдигнат лихва и затова държа резерв в кеш, винаги до първо число...Last edited by Bailor; 22.06.2024, 21:47.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
до момента не съм прочел и 1 добра новина за наемателите
има много новини, които те погрешно тълкуват и приветстват
велком ковид, велком високи лихви, велком тоя, велком ония...
а наема винаги нагоре.
цените още по-стръмно нагоре
добре, че не умеят да си правят изводите и, че има форум да се изявяват като милионери, да си го ползват със здраве...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Единствените чакали сте вие брокерите в момента, чекате нещо да се случи ама освен да лапате мухи - нищо.
Няма сделки, няма бизнес, няма мангизи а шефчето ви мутра замразява строежи.
А дали и вас скоро няма да ви замрази?
- 1 like
Коментар
Коментар