IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Със всичко е така. Материалите за мебели са също с 30% нагоре.
    Язък, изяде ти печалбицата

Коментар

• Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение

Тя дървесината специално тръгна надолу.
      Тръгнала ама лафа е че всичко е 30% нагоре ,незнам като слезе надолу всичко цените ще се върнат ли .....

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Тя дървесината специално тръгна надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
          Нещата с материалите загрубяват. Познат строи и ми казва, че негови колеги спират продажбите до есента. Дограмите скочили с 30% от този месец. Търсих инфо в нета и намерих статия от вчера.

https://www.capital.bg/biznes/imoti/..._stroitelstvo/
          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Асфалт образно казано макар че се понаправиха малко магистрали - забравил си как се пътуваше до морето и колко жертви имаше преди Тракия и Струма. Има и 3 линии метро, мисля Бони беше писал 15-то място в Европа по дължина. Не е добре на бялото да казваш черно....:-)
            Иначе през 90-те сигурно си бил малък , но думата глад и 5 долара заплата или пенсия не знам дали ти говори нещо....
            А сега петък не можеш да излезеш от София и се чака половин ден на Кулата....от бедност и глад....
            3 линии, докато са над водата Не е добре верно да пребоядисваш реалността.
            Аз пък през 90те бях голям и с една заплата бях мелеонер в лефки. Проблем?
            Ми как да излезеш от София и Кулата, като са междуселски пътища да се разминат 2 коли едва? Ще е от много просперитет сигурно... и проверки естествено, на благонадеждните българи - като излизат в несигурна Европа

Коментар

Ако не виждаш промените у нас няма какво да направя...:-) Те са много по-видими от промените на Запад във всяка посока - от доходи до асфалт....И това че сме по-зле от Запада все още е така и ще бъде поне в близките 100 години, но и имототе са така...
              Хърватия е страхотно място - ходя по 2-3 пъти на година в последните 20. Загреб също е супер. Недостатък според мен е лекият национализъм и прекомерна религиозност - сериозно католици....църквата се посещава всяка седмица и се знае кой ходи.... Имам отворена оферта за работа/преместване от десетилетие :-))))
              Тя преди десетилетие Хърватска беше друга, кой знае тая оферта от колко време е изпърдяла вече На никой не му трябват радомирски бозаджии.

Промените в Б-стан се виждат с просто око - нов хасфалт през всеки 2 години - по едни и същи места

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Какъв асфалт? Ремонт на ремонта на ремонта? И откраднатите милиарди? Последните 10 години ни управлява мафия и не виждам занапред какво може да се промени.
                Ръстът на доходите пък изобщо не може да компенсира покачването на цените и хората живеят все по-зле и по-зле.
                Промените ги виждам - всичко върви надолу. Качеството на живот пада с всяка изминала година. Същото се отнася и за Западна Европа естествено.
                Асфалт образно казано макар че се понаправиха малко магистрали - забравил си как се пътуваше до морето и колко жертви имаше преди Тракия и Струма. Има и 3 линии метро, мисля Бони беше писал 15-то място в Европа по дължина. Не е добре на бялото да казваш черно....:-)
                Иначе през 90-те сигурно си бил малък , но думата глад и 5 долара заплата или пенсия не знам дали ти говори нещо....
                А сега петък не можеш да излезеш от София и се чака половин ден на Кулата....от бедност и глад....

Коментар

• Нещата с материалите загрубяват. Познат строи и ми казва, че негови колеги спират продажбите до есента. Дограмите скочили с 30% от този месец. Търсих инфо в нета и намерих статия от вчера.

https://www.capital.bg/biznes/imoti/..._stroitelstvo/

Коментар

Ако не виждаш промените у нас няма какво да направя...:-) Те са много по-видими от промените на Запад във всяка посока - от доходи до асфалт....И това че сме по-зле от Запада все още е така и ще бъде поне в близките 100 години, но и имототе са така...
                    Хърватия е страхотно място - ходя по 2-3 пъти на година в последните 20. Загреб също е супер. Недостатък според мен е лекият национализъм и прекомерна религиозност - сериозно католици....църквата се посещава всяка седмица и се знае кой ходи.... Имам отворена оферта за работа/преместване от десетилетие :-))))
                    Какъв асфалт? Ремонт на ремонта на ремонта? И откраднатите милиарди? Последните 10 години ни управлява мафия и не виждам занапред какво може да се промени.
                    Ръстът на доходите пък изобщо не може да компенсира покачването на цените и хората живеят все по-зле и по-зле.
                    Промените ги виждам - всичко върви надолу. Качеството на живот пада с всяка изминала година. Същото се отнася и за Западна Европа естествено.
                    Last edited by ejonny2376; 09.07.2021, 13:16.

Коментар

Какво съм казал за свещенния ви ръст, приятелче . Ааа ... да, прогнозирах още малко да се увеличи. Някак по ръст да гоним белите държави, а по всичко друго ... надолу. Затова явно има много важни фактори, които влияят яко, които ги споменах. Затова се интересувам как е в Хърватия, че те също може да изпаднат в треска от еврото като при нас.
                      Поздрави.

Коментар

Статията е показателна за случващото се...Не знам какво оптимистично за спиране на ръста в нея вижда котдодито....
                        Какво съм казал за свещенния ви ръст, приятелче . Ааа ... да, прогнозирах още малко да се увеличи. Някак по ръст да гоним белите държави, а по всичко друго ... надолу. Затова явно има много важни фактори, които влияят яко, които ги споменах. Затова се интересувам как е в Хърватия, че те също може да изпаднат в треска от еврото като при нас.
                        Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

За високите цени в Австрия са виновни Номчето и Елджони. Те открехнаха целокупния народ да изкупи на кг Виената на реална светла площ, без никви скрити разходи
                          Статията е показателна за случващото се...Не знам какво оптимистично за спиране на ръста в нея вижда котдодито....

Коментар

https://money.bg/property/balgariya-...oYjDhpjl8kCNhE

Money.bg изглежда да е малко по-читава медия. Преди нас са само страни от нашия ранк: Люĸceмбypг, Дaния, Литвa, Чexия, Hидepлaндия, Гepмaния, Aвcтpия. Страха от еврото даже мисля, че ще ни изтласка малко по-напред. До Дания може да стигнем. Тука се прогнозира златен медал .

Румъния едва с 1.4%... Aaa, чакай те бяха по-бързо развиващи се от нас май, хммм? До някъде е разбиераемо де. Няма бизнес климът тук. Дай да видим сега на 11-ти

П.П Ако на някой може да спомене за Хърватия
                            За високите цени в Австрия са виновни Номчето и Елджони. Те открехнаха целокупния народ да изкупи на кг Виената на реална светла площ, без никви скрити разходи

Коментар

• https://money.bg/property/balgariya-...oYjDhpjl8kCNhE

Money.bg изглежда да е малко по-читава медия. Преди нас са само страни от нашия ранк: Люĸceмбypг, Дaния, Литвa, Чexия, Hидepлaндия, Гepмaния, Aвcтpия. Страха от еврото даже мисля, че ще ни изтласка малко по-напред. До Дания може да стигнем. Тука се прогнозира златен медал .

Румъния едва с 1.4%... Aaa, чакай те бяха по-бързо развиващи се от нас май, хммм? До някъде е разбиераемо де. Няма бизнес климът тук. Дай да видим сега на 11-ти

П.П Ако на някой може да спомене за Хърватия

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Бота не е необходимо на всяка стая бушон това е от времето на селските жичкаджии.Има си коефициент на едновременност но сега да не пиша как се изчисляват инсталации и как се определя допустимата загуба на напрежение.Има бойлери 1,8 кв има 3 кв.. има и 6.Сешоара и да го пусне жената няма страшно ще работи 5 макс10 минути.На токов кръг от обикновени контакти е малко вероятно да се включат няколко консуматора с подобна мощност и при това едновременно.При предпазител 16 А това са близо 3,3кв мощност на токовия кръг.С бойлера и печките на ток шега не бива.Аз бих го посъветвал да не прави икономии и да не се занимава със селски майстори всезнайковци...
                                На теория си прав. На практика е по лесно и изгодно да го направиш без да правиш сметки (нали съм си инат и не слушам). 100лв повече материали, ама 200лв по малко за сметки от професионалист. Така или иначе се прави 1 път в живота
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X