Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 22.06.2024, 21:28.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Единствените чакали сте вие брокерите в момента, чекате нещо да се случи ама освен да лапате мухи - нищо.
Няма сделки, няма бизнес, няма мангизи а шефчето ви мутра замразява строежи.
А дали и вас скоро няма да ви замрази?
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18200462
Отговорих си на въпроса.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Чета, чета...на чакалите им се вижда химера, щото не са търсили никога реално имот за покупка. Ето, и гараж в център София кове 100К€. Но и предлагане няма.
А цени къщи в някои села надминаха апартите в София. Това е положението. Нищо, сривът ще е тотален - с 150-200€ на квадрат в Бусманци и Гара Искър, където е леко надценено.
Няма сделки, няма бизнес, няма мангизи а шефчето ви мутра замразява строежи.
А дали и вас скоро няма да ви замрази?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЩо не си ги пишете тези глупости в съответните теми? А, по темата:
Няма София, няма Пловдив, имаш ли имот в този град си царски богат
https://blitz.bg/ikonomika/nyama-sof...ws1024669.html
А цени къщи в някои села надминаха апартите в София. Това е положението. Нищо, сривът ще е тотален - с 150-200€ на квадрат в Бусманци и Гара Искър, където е леко надценено.Last edited by bulgarian lev; 22.06.2024, 20:21.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Колко пък да е "огромна" тая доходност в Търново?!
329 лева наем на месец за горното.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Писатели романтици и мечтатели! Ново течение в жанра - милионери и акционери толкова против имотните притежания че и килер не притежават ни у Бг, ни у ,,цивилизацията".
тези които ми управляват апарта в Сф имат 34 апарта в Търново с огромна доходност. Всички са с гледки към хълмовете, цената на придобиване на 45-55 кв е била смешна, а нощувката за краткосрочно е 80-85€. Естествено че продажните цени ще се покачат, очаквах го.
329 лева наем на месец за горното.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Айде пак запали моторетката. Опитай се да не лъжеш поне един ден бе човек. В Търново нощувките са по 35-40€. на нощ.
Ето ти и за цените на м2
Ами да, това са цените. Пишеше че някои предложения стигат до 2К на метър. Ми то така се започва.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Липсващите мнения са в тази тема:
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Един и същ е, вие там, Могадишу, работим за дребни клиенти от Индия...., търся си гадже от Индия, аз живея в Централна Германия....този човечец напълно забрави апартаментите си във Вазов, тези на Раковска и тези на Московска. Само си спомни, че докато студентства в Цюрих, притежава апарт в центъра на София, който искрено желае да го продаде на цена на апартамент в Могадишу!
Могадишу се оказа доста популярно. Ето кога е споменавано и от кой.
BONI 01.02.2021, 20:49
ejonny2376 17.03.2021, 21:39
BONI 14.05.2021, 16:33
ejonny2376 05.04.2022, 22:33
national power 06.04.2022, 09:40
segato 28.05.2022, 07:00
nkavrakov1982 07.11.2022, 22:00
ВълчоМечков 21.11.2022, 20:31
Ти отказа ли се да купуваш ?
Коментар
-
Писатели романтици и мечтатели! Ново течение в жанра - милионери и акционери толкова против имотните притежания че и килер не притежават ни у Бг, ни у ,,цивилизацията".
А други разпродадоха по Московска и Раковска все едно си продадоха старата кола и нищо не чухме за тях. Е, смениха ника и обсесията и фрустрацията се засили неимоверно! Нема имоти по 1300€ и това е. Ми на всичкото отгоре и в Търново се заформи 2К€ за имоти.
ПС: между другото не се учудвам. Търново е с огромна посещаемост от туристи и тези които ми управляват апарта в Сф имат 34 апарта в Търново с огромна доходност. Всички са с гледки към хълмовете, цената на придобиване на 45-55 кв е била смешна, а нощувката за краткосрочно е 80-85€. Естествено че продажните цени ще се покачат, очаквах го.
Ето ти и за цените на м2
Last edited by segato; 22.06.2024, 03:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
..........
А други разпродадоха по Московска и Раковска все едно си продадоха старата кола и нищо не чухме за тях. Е, смениха ника и обсесията и фрустрацията се засили неимоверно! Нема имоти по 1300€ и това е. Ми на всичкото отгоре и в Търново се заформи 2К€ за имоти.
ПС: между другото не се учудвам. Търново е с огромна посещаемост от туристи и тези които ми управляват апарта в Сф имат 34 апарта в Търново с огромна доходност. Всички са с гледки към хълмовете, цената на придобиване на 45-55 кв е била смешна, а нощувката за краткосрочно е 80-85€. Естествено че продажните цени ще се покачат, очаквах го.Last edited by X_Y; 22.06.2024, 10:49.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кратунчо пишеше от продимчецLast edited by X_Y; 22.06.2024, 10:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Пак дрънканици на поредния "експерт" без нито една цифра и сметка защо е по-изгодно.
най-достъпни от топ 5 в цяла Източна Европа, както е споменал експертът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕкспертът Добромир Ганев: В момента у нас е по-изгодно да плащаме вноска по ипотечен кредит, вместо наем на жилище
https://frognews.bg/novini/ekspertat...-jilishte.html
Коментар
-
Експертът Добромир Ганев: В момента у нас е по-изгодно да плащаме вноска по ипотечен кредит, вместо наем на жилище
https://frognews.bg/novini/ekspertat...-jilishte.html
Коментар
Коментар