IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

За адвокатка се предствя и то с контакти в Испания .Много съм бил изпуснал че не съм осъществил бизнес контакт с нея.Аз със адвокати бизнес избягвам да правя защото се имат за голями тарикати и никога не плащат.
    За съжаление има много българи с комплекси, които търсят признание онлайн. Лесно се разпознават защото сами разбират че няма какво да кажат и се опитват да компенсират с грубости и обиди. Първия пост на тази госпожа към мен беше по повод на това че споменах, че приятелката ми е италианка. Тогава ми обясни че италианките били дебели , тъпи и не са нищо особено, но имат претенции.

Коментар

Евго има повече дипломи по икономика от мен бе кака.И то от СУ.Даже е завършил с отличен успех. Да си ги изчислява той.Ако не може язък му за дипломите
      Второ мнение никога не е излишно. Къде в първия ми пост има нарочна грешка? - Айде да те видим тебе сега Нали даваш “консултации” и обичаш игричките.

Оставям те засега
      Last edited by Selena2024; 01.07.2024, 18:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Още един неориентиран в пространствено - временния континуум и загрижен за чуждото житие битие

Хайде сега да преведеш “Софт скилс” на майчин език да те видим ще се оправиш ли?
        Госпожо, вероятността да се засегна от човек като Вас е нищожна. "Софт скилс" се е наложило като термин и няма нужда от превод. Има дефиниция. По същия начин можете да се опитате да преведете кибрит като драснипаликлечица. Избягвам да влизам в безсмислени конфликти, но Вашата некомпетентност и необразованост може навреди.

Коментар

Това само лично на Евго естествено. Не се бъркай.

Ако искаш с нещо да си полезен изчисли лихвите и пак му подай лично инфото. 50 лв. Той едва ли ще ти плати обаче

Евго има повече дипломи по икономика от мен бе кака.И то от СУ.Даже е завършил с отличен успех. Да си ги изчислява той.Ако не може язък му за дипломите

Коментар

Кака кажи кой е закона и кой е члена.Нещо казусите ги решаваш с търсене на статии с гугъл.
            Това само лично на Евго естествено. Не се бъркай.

Ако искаш с нещо да си полезен изчисли лихвите и пак му подай лично инфото. 50 лв. Той едва ли ще ти плати обаче

Коментар

“…Но с новия Закон за земята вземането на рентното плащане ще има 10-годишен давностен срок, след който губите парите си.”

Давността ти е 10 годишна. Имаш два декара и три неплащани години, демек около 600 лева. Малка сума за дело. Нека не плаща още две години да стане поне претенция за 1000 лв, за да има някакъв смисъл заниманието плюс лихви плюс разноски.

Междувременно я покани нотариално да плати и я дай на колекторска фирма да я постегне малко.
              Кака кажи кой е закона и кой е члена.Нещо казусите ги решаваш с търсене на статии с гугъл.

Коментар

Колекторските фирми ако въобще купят дълга ще дадат 10%.Голяма плячка за Евго.Ще гушне 17лв
                "Междувременно я покани нотариално да плати", ако откаже да плати в пряк разговор
                Само това трябва да направи
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

“…Но с новия Закон за земята вземането на рентното плащане ще има 10-годишен давностен срок, след който губите парите си.”

Давността ти е 10 годишна. Имаш два декара и три неплащани години, демек около 600 лева. Малка сума за дело. Нека не плаща още две години да стане поне претенция за 1000 лв, за да има някакъв смисъл заниманието плюс лихви плюс разноски.

Междувременно я покани нотариално да плати и я дай на колекторска фирма да я постегне малко.
                  Колекторските фирми ако въобще купят дълга ще дадат 10%.Голяма плячка за Евго.Ще гушне 17лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не е платила за 2016, 2023 и 2024.
                    Евго, ти филма завръщане в бъдещето, гледал ли си го?

За 2016 година рента забрави, освен ако не получиш по милост. Законово няма как да имаш претенции.

За 2024 г не познавам човек в бг, който да си е получил рентата. Все пак виж си договора. Там пише срокове в които се плаща рентата. Също така там пише и колко декара имаш и каква сума получаваш. Този договор се подписва ВСЯКА година.

П.П. Прочети внимателно договора. Да не се окаже, че има клауза при която ако има ниски или нулеви добиви рента не се дължи.
                    Last edited by X_Y; 01.07.2024, 17:46.

Коментар

При плащането на битови сметки е 3 г. А при нея става дума за недобросъвестно присвояване и неоснователно обогатяване.

Не е на дребно, защото като се събере за няколко години и става много.

Отделно лозята вървят по 2 хил.лв на декар и повече при продажба.
                      Какво ти е присвоила и как се е обогатила?

Коментар

Нямам представа.

В Добруджа дават по 100 лв на декар и повече.

Важното е ако могат да се "изчистят" такива малки имоти.

Промените, които готви новият Проектозакон за земята
                        Last edited by Selena2024; 01.07.2024, 17:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Госпожа, за да имате бизнес трябва да имате комуникация и софт скилс. Вие нямате нито едно от двете. Влизате в конфликти всеки ден. Не е нормално. Говорите за сериозни Ваши клиенти в Испания купили имоти в България и преместили се заради данъци , но те имат собствени експерти и ако имат нужда от местни български, биха се свързали с български фирми а не с никому неизвестни агенти в друга държава. Очевидно нямате и контакти в България. Иначе нямаше дори да предположите, че може да изпращате клиенти на непознати във форум. От километър се вижда , че нямате дори базова представа за бизнес.
                          За адвокатка се предствя и то с контакти в Испания .Много съм бил изпуснал че не съм осъществил бизнес контакт с нея.Аз със адвокати бизнес избягвам да правя защото се имат за голями тарикати и никога не плащат.

Коментар

Колко върви рентата за този район знаеш ли дори да е за 2023?
                            Нямам представа.

В Добруджа дават по 100 лв на декар и повече.

Важното е ако могат да се "изчистят" такива малки имоти.

Коментар

Колко върви рентата за този район знаеш ли дори да е за 2023?

Коментар

Евгич, от 2016 не разбрах плаща ли или не плаща?

Коментар

Working...
                                X